Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Milyen jegyben születtél? Ezek a tényezők lehetnek romboló hatással az életedre!

Milyen jegyben születtél? Ezek a tényezők lehetnek romboló hatással az életedre!

Hirdetés

Mindenkinek vannak negatív tulajdonságai, azonban, ha ezeket idejében felfedezi, és megpróbálja leküzdeni őket, akkor könnyűszerrel változtathat az életén. Soha ne felejtsük az életünket csak mi magunk változtathatjuk meg.

Kos

-makacs, túlfűtött és temperamentumos, ezért gyakran keveredik bajba, állandóan viták alakulnak ki körülötte. Akkor robban ki, amikor nem is számítasz rá. Negatív életszemlélete miatt sajnos a barátai és szerettei is eltávolodnak tőle.

Hirdetés

Bika

-szeretné, ha minden irányítani, és ellenőrizni tudna. Ha valami nem úgy történik ahogy szeretné, akkor nagyon ki tud borulni. Jó, ha figyelembe veszi, hogy nem tud mindent irányítani, mások életébe pedig végképp nem szólhat bele. Számtalan előre nem látható dolog van az életben, amit el kell fogadni.

Ikrek

-független természetű, szereti a kalandokat, a változatosságot. Ajánlott, hogy mindig a szívére hallgasson, és hagyja figyelmen kívül a társadalom kritikáit, és akkor boldog lehet. Néha ellentmondások, és frusztrációk kerítik hatalmába, ilyenkor hajlamos nagyon negatívan szemlélni a világot.

Rák

-nagyon jószívű, segítőkész, és kedves. Néha azonban úgy érzi, hogy jóságáért cserébe csak bántást kap a környezetétől. Ajánlott fejlesztenie az önbecsülését.

Oroszlán

-szeret titkolózni, nem mindig játszik tiszta lapokkal. Külsőre magabiztosnak néz ki, azonban belül sokszor tele van félelmekkel. Gyakran érzi magányosnak magát, annak ellenére, hogy rengeteg barátja van. Nyugodtan mutassa ki az érzéseit, és akkor talán könnyebben megértik a barátai.

Szűz

-kicsi önbizalommal rendelkezik, ezért épp itt az ideje, hogy jobban megszeresse önmagát. Sokan csodálják kedvessége, és önzetlensége miatt, viszont az önmagával való kapcsolatán is épp ideje lenne javítania. Fel kellene hagyni az állandó önkritikával.

Mérleg

-segítőkész, és mindig az első kérésre ugrik, azonban gyakran kihasználják jószívűsége miatt. Elfojtja az érzéseit, megpróbálja keménynek mutatni magát. Itt az ideje szembenéznie a saját problémáival is.

Skorpió

-makacs, és nehezen bocsát meg. Nehezen enged közel bárkit is magához, de, ha egyszer valakit megszeret ahhoz örökre hűséges marad. Legnagyobb hibája, hogy nagyon önző, viszont úgy érzi, hogy az emberek nem figyelnek rá eléggé.

Nyilas

-nagyon kreatív, de néha elvész a sok ötlete között. Meg kell tanulnia jobban összpontosítani annak érdekében, hogy sikeresebb legyen. Növelnie kell az önbizalmát is.

Bak

-tettrekész, és cselekvő, állandóan valami nagy terven dolgozik. Meg kell tanulnia lassítani, és jobban koncentrálni. Különben az élet elmúlik anélkül, hogy örülni tudott volna neki.

Vízöntő

-ha állandóan a múlt eseményein rágódik, tönkreteszi az életét. Legnagyobb ellensége saját maga, és a negatív gondolatai. Tegye le végre a lelki terheket, és próbáljon meg az élet szép dolgaira koncentrálni.

Halak

-nehezen jön ki az emberekkel, mindig a negatív személyeket, és élethelyzeteket vonzza maga körül. Ez abból adódik, hogy nem bízik eléggé önmagában, és időről-időre egyre jobban fogy a pozitív energiája. Hajlamos a depresszióra, nagy hatással van a stressz az életére. Állandóan szenved valamitől, szeret az áldozat szerepében tetszelegni.

Hirdetés