Kezdőlap EZOTÉRIA Mi vár rád a szerelemben 2017-ben? A nagy szerelmi horoszkópunk elárulja neked!

Mi vár rád a szerelemben 2017-ben? A nagy szerelmi horoszkópunk elárulja neked!

Hirdetés

Ha szeretnéd tudni, hogy az év hátralévő részében mire számíts a szerelem terén, akkor itt az ideje, hogy megnyugtasd magad és megtudd, amit akarsz!

A születésed napja alapján most megtudhatod, hogy hogyan alakul 2017-ben az olasz horoszkóp szerint a szerelmi életed. Öt kategória létezik, a születésnapod mentén derül, hogy te hová tartozol.

Hirdetés

A1 kategória – születésnapok: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31.

B2 kategória – születésnapok: 2, 7, 12, 17, 22, 27.

C3 kategória – születésnapok: 3, 8, 13, 18, 23, 28.

D4 kategória – születésnapok: 4, 9, 14, 19, 24, 29.

E5 kategória – születésnapok: 5, 10, 15, 20, 25, 30.

A1 kategória

Amennyiben eddig nem alakult valami jól a szerelmi életed, a párkapcsolatodban, házasságodban voltak hullámvölgyek, ennek a rossz sorozatnak 2017-ben vége szakad, hiszen lehetőséged lesz rendezni a megromlott kapcsolatodat, elmondva a sérelmeidet, a véleményedet. Ezt követően pedig pozitív történésekre, örömteli pillanatokra számíthatsz, és még a szerencse is rád mosolyog. Életedben beköszönt a bőség, a szerelem újra lángra lobban, gyakorlatilag új életet kezdesz. Ugyanakkor 2017-ben egy lelki fejlődés végére érsz, ami szintén pozitív eredmény.

B2 kategória

2017-ben a szerelem lesz számodra a középpontban, emellett kihívásokkal, és belső lelki változásokkal is szembe kell nézned. 2017-ben le fogod zárni azokat a kapcsolatokat, amelyek nem működnek, és új ismeretségeket kötsz, akikekkel a szerelem és a kalandok új formáját fogod megismerni, kipróbálni. Az energikus, lelkes személyiséged vonzóvá tesz a környezetedben. Hallgass az ösztöneidre, mert 2017 első félévében intenzív érzések kerítenek hatalmukba, és rálelhetsz a lelki társadra is.

C3 kategória

Érdekes év lesz a 2017-es számodra. Leginkább eddig azzal voltál elfoglalva, hogy megtaláld a helyed a kapcsolatodban, hogy mi a te szereped a házasságodban, párkapcsolatodban. Ez a jövőben ki fog derülni, át fog értékelődni, újra fog rendeződni. Jó esély mutatkozik arra, hogy kisbabát vállalj, de a házasságot is kezdhetik tervezni a pároddal. A jövőben meg fogod tapasztalni azt, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet, az elfogadás, a megbocsátás. Hogy jobbá tedd a szerelmi életed, szükséged van némi kreativitása, együttműködésre. 2017 közepén számíthatsz egy érzelmi feszültségre a kapcsolatodba, mégpedig az anyagiak miatt. Ez nem más, mint egy teszt, ami a szerelmetek erősségére vonatkozik. A szinglik az év második felében találhatnak rá a szerelmükre.

D4 kategória

Remek évre számíthatsz, ha ebbe a kategóriába tartozol. Akár párkapcsolatban élsz, vagy még szingli vagy, 2017-ben harmónia és egyensúly fog kialakulni az életedben. Ha a lelki társad után kutatsz, le kell szögezned azt, hogy milyen embert akarsz magadnak, mert csak így vonzhatod be az életedbe azt a bizonyos nagy Ő-t. Ez év első harmadában megtanulod szeretni, tisztelni önmagad, mert csak így tudsz boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban, házasságban élni. Ha év közben nehezebb időszakot is kell átélned, sokkal több pozitív élményben lesz részed, mint negatívban.

E5 kategória

Érzelmi szempontból 2017 nyugodt, kiegyensúlyozott év lesz. Nem kell nagy változásokra számítanod, mégis egész évben harmónia fogja jellemezni a párkapcsolatod. Körbevesznek a barátok, a családod, akikkel sok emlékezetes, örömteli pillanatod lesz. A kapcsolatod a felelősségvállaláson, az egymás iránti tiszteleten alapul, amelyet a gyerekek még jobban megerősítenek majd. A szinglikre is jó év vár, ugyanis rátalálhatnak az igaz szerelemre, de csak akkor, hogy elengedik a múltbéli sérelmeiket, és bizakodóan tekintenek a jövőre.

Forrás:mindenegyben.com

Hirdetés