Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mi Isten ajándéka számodra? Születésed napja elárulja mi vár rád az életben!

Mi Isten ajándéka számodra? Születésed napja elárulja mi vár rád az életben!

A szakemberek szerint születési dátumunk alapján nagyon sok mindenre következtethetünk életünk alakulásával kapcsolatosan. Az sem jelentéktelen, hogy milyen nap volt aznap, amikor megszülettünk.

 

Ezt egy öröknaptár segítségével könnyen kideríthetjük. Ha megvan, olvassuk el az elemzést!

Tudd meg, hogy milyen csodák várnak rád az életedben!

Hétfő-szavak csodája

Szavaidnak csodálatos ereje és hatalma van. A hétfő számodra az a nap, amikor minden vágyad teljesülhet. Ez a nap magával hozza a beszéd szabadságát. Nyugodtan ki tudod fejezni a gondolataidat, érzéseidet, melyek mások életére is hatással lehetnek. Ezt az ajándékot másokkal is meg kell osztanod.

Kedd-az élet csodája

A cselekvés napja, ilyenkor nyugodtan belekezdhetsz valamibe, hiszen nagyon hatékony leszel. A kedden született emberek ösztönösen cselekszenek, de néha túlságosan büszkék, és agresszívak.

Szerda-a megbocsátás csodája

A folytonosság, a mobilitás, a felfedezések, az információk napja. Ilyenkor ajánlott az elfogadásra, és a megbocsátásra figyelni. A szerdán születettek, egy olyan különleges képességgel rendelkeznek, ami másoknak nem adatott meg. Bármilyen negatív ér az életben, nagyon hamar túl tudod tenni magad rajta. Tudod, hogy a megbocsátás a belső béke alapja.

Csütörtök-a felismerés csodája

Az önvizsgálat, és mások megértésének napja. Ezen a napon csak olyan dolgokkal érdemes foglalkoznod, melyek pozitívan befolyásolják az életedet. Itt az ideje a tanulásnak, és, hogy nagylelkű legyél másokkal. Különleges intuíciós képességgel születtél, ezért könnyedén tudsz segíteni mások problémáján.

Péntek-a szép csodája

A szépség, érzékiség, és az öröm napja. Ezen a napon előtérbe kerül mások elfogadásának, és szeretetének fontossága. A művészet, a csodák, a flörtök, és szeretet érzésének napja. Aki pénteken született képes rá, hogy bármiben megtalálja a szépséget.

Szombat-a hűség csodája

Ez a nap arra jó hogy elemezd az eltelt hetet, és új sorrendbe állítsd a feladataidat. Tisztázd magadban, hogy mi is az, ami igazán fontos számodra. Nagyon sikeres vagy az életben, ezért bátran nekifoghatsz bárminek.

Vasárnap-a szerelem csodája

Ez a tökéletesítés, a befejezés napja. Ilyenkor lehet a legjobban töltekezni, relaxálni, felkészülni az új, és csodálatos hét kezdetére. Nagyon fontos számodra a szerelem, és nagyszerű képességed van arra, hogy ezt ki is mutasd. Optimizmusod könnyen átragad a körülöttedlevőkre. Humorérzéked által felvidítod napjaikat

 

loading...