Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mi a horoszkópod? Jól figyelj, így találhatod meg végre az igaz szerelmet!

Mi a horoszkópod? Jól figyelj, így találhatod meg végre az igaz szerelmet!

Hirdetés

Mindannyian csodás teremtések vagyunk. Valószínűleg ez közhelynek hangzik, pedig igaz. Egyedi és utánozhatatlan személyiségek, akik figyelemre méltó tulajdonságokkal, erősségekkel rendelkeznek, amelyekről hajlamosak megfeledkezni.

Annak érdekében, hogy az igaz szerelmet megtaláld az életben, csokorra szedtük azokat a jellemzőket, amelyek ebben segítségedre lehetnek a csillagjegyed alapján. Lássuk!

Hirdetés

Kos

Kövesd a megérzéseidet és ne ignoráld a fejedben megszólaló vágyakat. Minden egyes élethelyzetet olyan jól az irányításod alatt tartasz, a szív dolgaiban miért akarsz hirtelenkedni? Erős személyiség vagy, aki jobban teszi, ha a szerelemben is az egyenes, őszinte utat választja, és nem úgy tesz, ahogyan mások szerint elfogadható.

Bika

Nyugodt életet akarsz élni, de akkor mégis mire számítasz? A lelki társad nem fog az életedbe pottyanni a semmiből, keresned kell őt. Amikor elhagyod a házat, azt ne részletekbe menő elvárásokkal tedd. Lépj ki a világban, érezd jól magad és nyisd ki a szemed jobban.

Ikrek

Nagyon gazdag és komplex személyiséged van. Ha az egészet rá akarod zúdítani egy alkalommal a kiszemeltedre, akkor nem fog tudni észhez térni az élmény után. Kezdd lassan, magabiztosan. Elég időd lesz a gondolataid és látásmódod legkisebb részleteit megosztani a továbbiakban.

Rák

Nehéz visszaülni egy olyan lóra, ami úgy fest, sehová nem visz téged. Miközben a múlt sérülései nagyon elkeserítőnek tűnnek, ne feledd, hogy mind be fognak gyógyulni. Könnyedén be fognak gyógyulni egy olyan fantasztikus ember oldalán, aki eltereli a figyelmedet róla. Egyre figyelj oda, ne beszélj az exeidről, csak a jelenre koncentrálj.

Oroszlán

Legyen meg a hited magadban és abban, hogy képes leszel becserkészni életed párját. A mozgalmasság, a felfedezések megtestesítője vagy, szóval ücsörögni és elmélkedni nem a legjobb életmód számodra. Tanulj és fejezd ki a gondolataidat a dinamikusságodon keresztül. Maradj mozgásban.

Szűz

Lehet, hogy sokat panaszkodsz a csöpögős szerelmes párok miatt, de ez inkább amolyan elterelő hadművelet. Szereted lenyűgözni az embereket különféle módokon. Miközben mások a holnapról álmodoznak, te a mában akarsz eredményeket. Soha ne kételkedj a vonzerődben.

Mérleg

Miért tűnik úgy, hogy azokat vonzod, akiket nem akarsz? Örülj neki, hogy vannak körülötted emberek, akik figyelnek rád. Ha úgy érzed, hogy már társaságra vágysz, akkor keress! Azok, akik eddig az életedbe léptek, okkal kerültek oda. Még ha elsőre nem is tűnik úgy.

Skorpió

Nem is vagy tudatában, hogyan csinálod és mások ezért is nagyon irigyek rád. Mindig jól alakul a dolgod. Az időzítésed egyszerűen hibátlanul szerencsés. Ajándék lónak soha ne nézd a fogát, inkább lovagolj el rajta egy ismeretlen vidékre a szerencséddel karöltve.

Nyilas

Mindaddig, amíg távol maradsz az egyhangú helyzetektől és az unalmas emberektől, addig rendben leszel. Te vagy a társaság lelke, szóval maradj friss és sziporkázó, mint mindig, ezzel oda fogod vonzani a megfelelő, különleges személyt.

Bak

Az emberek állandóan tévhitben élnek és megpróbálnak összehozni egy olyan személlyel, aki egyáltalán nem a te típusod, mivel azt hiszik, hogy jól ismernek téged, pedig valójában nem. Mindaddig, amíg őszinte leszel önmagadhoz és ezt mások felé is kimutatod, addig nincs baj és az igazi is meg fog érkezni.

Vízöntő

Tartózkodj a digitális ígéretektől és vallomásoktól. Te egy mély és gazdag lelkületű ember vagy, akinek 1000 szó sem lesz elég ahhoz, hogy tökéletesen kifejezze magát. Egy nevetés, egy tekintet, az élő interakciók, ezek kellenek neked.

Halak

Győződj meg róla, hogy valóban az érdeklődési körödnek megfelelő vízben halászol e. Nagylelkű, odaadó, jószívű ember vagy, amit mások szeretnek kihasználni. Szép dolog, hogy másokkal törődsz, de ne a saját károdra tedd ezt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...