Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mi a csillagjegyed? Ez okozza a legtöbb bosszúságot az életedben!

Mi a csillagjegyed? Ez okozza a legtöbb bosszúságot az életedben!

Hirdetés

A mindennapi életben sokszor ér minket stressz és talán az esetek nagyobb többségében hat ez ránk negatívan, mint kellene. A kapcsolataink, a munkánk és a számtalan teendő nagy nyomást gyakorolhatnak ránk és nem mindig a megfelelő megküzdési stratégiát választjuk. 

Lentebb elolvashatod azokat az okokat, amelyek a csillagjegyed alapján a legtöbb bosszúságot okozzák neked a mindennapi életben. Ezekre kellene több figyelmet fordítanod az elkövetkezőkben, ha még nem tetted meg.

Hirdetés

Kos

A fizikai leterheltség, az anyagiak és a családi viszályok, illetve a hozzád közel állókkal folytatott viták veszik ki belőled a legtöbb energiát. Nem számít, hogy a kiindulási ok mennyire banális, könnyen robbansz.

Bika

Akkor húzod fel magad a legjobban, ha egy használati tárgyad csődöt mond. Ha a TV nem kapcsol be, vagy vacakol a betöltéssel, ha a kocsi nem indul, vagy a telefon lemerül, teljesen kikelsz magadból. Mintha egy másik személyiség törne a felszínre belőled.

Ikrek

Teljesen megfeszülsz, ha valami nem a terveid szerint alakul. Hibázni számodra, legyen az bármilyen banális ballépés is, egyszerűen megbocsáthatatlan. Olyankor a földbe tudnád döngölni magad.

Rák

Képtelen vagy elviselni, ha valaki nem ad neked igazat. Nem állhatod, ha valaki ellenkezik veled, még akkor is, ha nem neked van igazad. Nagyon nehezen vallod be, ha tévedsz, még magadnak is.

Oroszlán

Igazából konkrét oknak sem kell lennie ahhoz, hogy felhúzd magad. Bármilyen aprócska probléma is képes kizökkenteni az egyensúlyodból, ha olyan hangulatodban vagy. Bár mentségedre legyen, amilyen hirtelen jön, olyan gyorsan el is száll. Azért ez nem túl nagy vigasz a környezeted számára.

Szűz

A tisztasággal és rendezettséggel van a legnagyobb problémád. Vagyis, amikor ez nem áll fenn. Otthon, a munkahelyen vagy bárhol, ahol éppen tartózkodsz. És ezt nem átallsz szóvá is tenni.

Mérleg

Nehezen tudod elviselni a zajt, ha éppen pihenni szeretnél. Ha úgy döntesz, hogy lazsálsz, azt nyugalomban és csendben szeretnéd tenni és bármilyen apró és adott pillanatban kellemetlen zaj ki tudna kergetni a világból.

Skorpió

A legnagyobb stressz forrásod a dugóban ácsorgás és az, ha megrekedsz valahol, pedig nagyon igyekeznél eljutni egy adott helyre. Ilyenkor pattanásig tudnak feszülni az idegeid, főleg, hogy tisztában vagy a ténnyel, nem tehetsz semmit.

Nyilas

Eléggé pontos vagy, és ha valaki késik egy megbeszélt találkozóról, akkor az átlagosnál jobban ki tudsz kelni magadból. Talán ez másnak nem elegendő indok tőled, de számodra a legrosszabb, ha várakoznod kell.

Bak

Ha tervezel valamit, legyen az egy kirándulás egy találkozó munka ügyben vagy egy baráti összejövetel, szereted, ha minden a terv szerint megy, az utolsó részletig. Nem állhatod, ha valaki az utolsó pillanatban mond vissza valamit, mert akkor borul az összes egyéb terved is.

Vízöntő

Akkor vagy a legfeszültebb, ha valaki meg akarja mondani neked, hogy mit hogyan kellene tenned. Még akkor is, ha puszta jóindulat vezérli az illetőt, hiszen nálad ez szemrehányásként csapódik le.

Halak

Akkor vagy a legdühösebb, ha egy megmérettetésen nem olyan eredményt érsz el, amelyre számítasz. Lehet szó munkáról vagy egy vizsgáról. Mivel perfekcionista vagy, azt akarod, hogy az életedben minden tökéletesen alakuljon. Ezzel semmi baj, de ettől egyre jobbá kellene válnod, viszont te hajlamos vagy elkedvetlenedni, minden ballépés után.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés