Kezdőlap EZOTÉRIA Mérleg, Skorpió, Halak, Ikrek, Oroszlán – Ebben különlegesek mind az 5-en, jól...

Mérleg, Skorpió, Halak, Ikrek, Oroszlán – Ebben különlegesek mind az 5-en, jól becsüld meg őket!

Hatalmas érték, ha találunk egy olyan barátot az életben, aki tűzön-vízen átkelne értünk és a kezdetektől biztosít minket arról, hogy örömben és bánatban is számíthatunk rá.

 

Van néhány olyan csillagjegy, aki rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, és ha magadhoz közel tudod őket, akkor becsüld meg jól, hogy ők is barátként tekintenek rád. Ők azok, akik sosem fognak cserben hagyni.

1# Mérleg

Soha nem tudnának megbántani téged. Hisznek a karmában és soha nem tennének olyat senkivel, amit ők sem szeretnének fogadni másoktól. Egy igazi Mérleg nagyon sok mindent megtesz érted, anélkül, hogy kérned kellene.

2# Skorpió

A Skorpiók értékrendjében a bizalom és a lojalitás első helyen állnak. Ha azt veszik észre, hogy benned bízhatnak, cserében ők is mindig őszinték lesznek veled, támogatnak és védelmeznek, amíg csak erejükből telik. Nagyon empatikusak és velük egy életre szóló barátra lelhetsz.

3# Halak

A Halak jegy szülöttei nagyon érzelmesek és ennek köszönhetően mindenkivel képesek mély érzelmi kapcsolatot kialakítani. Nagyon valószínű, hogy ők a legempatikusabbak a jegyek között. Ha egy Halak az életed része lesz, csak abban az esetben szakad meg a kapcsolat, ha te is akarod, de az biztos, hogy soha nem fogod elfelejteni őt.

4# Ikrek
Nagy gondolkodók, idealisták és aktív társasági emberek. Ami igazán jó barátokká teszi őket az az, hogy nem csak mély beszélgetéseket lehet velük folytatni, de nagyon kellemes és szórakoztató kikapcsolódásra is számíthatsz velük. Mintha két külön embert kapnál egy személyben.

5# Oroszlán

Képesek rá, hogy bárkit jó kedvre derítsenek. Olyan barátok, amilyenre mindenki vágyik, hiszen valóban őszinték, és ha van valamilyen közös érdeklődési körötök, biztos lehetsz benne, hogy életre szóló barátot találtál a személyében. Egy Oroszlán az elsők között lesz, ha segítségre van szükséged.

tudasfaja.com

loading...