Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Esküvője napján menyasszonyi ruhában az oltár helyett vőlegénye sírja elé vonult

Esküvője napján menyasszonyi ruhában az oltár helyett vőlegénye sírja elé vonult

Szívet tépő fotók egy fiatal nőről, aki a vőlegénye sírjánál térdepel a menyasszonyi ruhájában 3 héttel azután, hogy a férfit lelőtték, miközben egy Xbox konzolt próbált eladni.

Ha a világ egy békés hely lenne, ahol csak szép dolgok történnek, akkor a 22 éves Sarah életében ez lett volna az egyik legboldogabb nap és feleségül mehetett volna 24 éves szerelméhez, Mohammad Sharifi-hoz. Nem így történt.

Felhő mentes, verőfényes nap volt aznap a Harpeth Hills Memory Gardens-ben, ahol Mohammad nyugszik. Sarah magára öltötte fehér ruháját, amelyet eredetileg az oltár elé szánt, de sajnos szerelme sírja előtt kellett benne megjelennie.

“Egymásnak lettünk teremtve.” – mondta Sara, miközben könnyei patakzottak le az arcán. “Olyan boldogok voltunk együtt, vele akarok lenni.”

Mohammad-et Február 19-én, egy apartman komplex parkolójában lőtte le egy 20 éves férfi, akinek Mohammad egy Xbox konzolt szeretett volna eladni, melyről előzetesen a Facebook Marketplace-n egyeztettek.

Sarah érkezett először a kórházba és információt kért a vőlegényéről, de a nővér azt mondta, hogy nincs a rendszerben. Percekkel később a nővér már Mohammad halálhírét közölte vele.“Megfogta a kezemet és ezt mondta: “Nagyon sajnálom. Lelőtték. Nem élte túl.”.” – emlékezett vissza Sarah.

“Olyan volt, mintha kihúzták volna a talajt a lábam alól. Úgy éreztem, mintha zuhannék és nem akarna véget érni. Elájultam.

Amikor felébredtem, azt gondoltam, ez biztos csak egy rossz álom volt. Két hét múlva összeházasodunk. Tegnap este még láttam őt.”


A nővérek Mohammed szobájába kísérték őt. A férfi békésen feküdt az ágyon.

“Azt mondtam neki, hogy hibás vagyok, hogy sajnálom, hogy nem tudtam megvédeni. Ő ott volt mellettem minden nap, én pedig elbuktam.” – mondta Sarah.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...