Kezdőlap EZOTÉRIA Melyiket választanád a képről? Választásod érdekes tényeket tár fel a jövődről!

Melyiket választanád a képről? Választásod érdekes tényeket tár fel a jövődről!

Hirdetés

Sokan szeretnék tudni a jövőjüket, de ezt sosem lehet pontosan megmondani. De vannak olyan tesztek, amelyek rengeteg mindent elárulnak rólunk.

Neked melyikre esett a választásod?

Hirdetés

Íj:

A közeljövőben konfliktusba kerülhetsz családtagjaiddal vagy barátaiddal. Valószínűleg a konfliktus a semmiből fog felmerülni, és nincs komoly alapja. A te feladatod, hogy ne légy meggyötört, és ne bonyolítsd a helyzetet. Próbálj meg barátságos lenni, és kompromisszumot találni, hiszen így megakadályozhatod a családban kirobbanó viszályokat.

Mérleg:

Nyereségre számíthatsz. Nyisd ki a szemed, hogy ne hagyd ki a sors jeleit. Ez a szimbólum azt is jelenti, hogy egy régi kérdés megoldásra kerül. Ha erőfeszítéseket teszel, akkor nagyobb anyagi haszonra tehetsz szert.

Lány:

A férfiaknak:

A fiatal hölgy azt jósolja, hogy hamarosan találkozol a lelki társaddal. Ha valakiről már tudomásod van, akkor vessen közelebbről pillanást az illetőre, és használja fel az egész varázsát. De ne legyen túlságosan tolakodó, ha nem akarja megijeszteni a hölgyet.

A nőknek:

Figyelj a viselkedésedre. Talán át kell adnod a vezetés gyeplőjét egy másik embernek. Próbálj meg inkább romantikusabb, érzékibb, nőiesebb lenni. Ne akard te irányítani a férfit, mert azzal hamar véget vethetsz az érdeklődésének.

Fa:

Ez a bölcsesség szimbóluma. Nagy valószínűséggel hamarosan tesztelni fognak. Ne légy ideges. Az ismereteid segítenek. Nem szabad megfutamodni, mert te képes vagy mindennel megbírkózni.

Edző:

Hamarosan utazni fogsz. Ez valóságos utazás lehet valamilyen olyan helyre, ahol meg tudsz ismerkedni önmagaddal, és felfedezheted rejtett képességeidet .Valószínűleg választanod kell majd, és el kell döntened, hogy megszakítod-e a kapcsolatot, vagy megpróbálod megőrizni.

Kulcs:

Hamarosan eléred azt a célt, amelyet megálmodtál. Ebben a szakaszban óvatosnak kell lenned a különbözõ emberekkel való interakcióban, mivel esetleg csalással vagy árulással szembesülhetsz.

Gyűrűk:

Ez az igaz szerelem szimbóluma. Ha még nem vagy házas, hamarosan házasságot kötsz. Ha az vagy, akkor várhatsz egy csecsemőt a családodban. Emellett a gyűrűk a bizalomra épülő barátság jelképei.

Hajó:

Érzed a változás szélét? Változásokat várhatsz az életed minden területén. Csak te tudod eldönteni, hogy szükség van-e ezekre a változásokra vagy sem.

Hirdetés