Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik tengerparton nyaralnál? Választásod meglepő dolgokról árulkodik!

Melyik tengerparton nyaralnál? Választásod meglepő dolgokról árulkodik!

A személyiségtesztek manapság nagyon népszerűek, hiszen ki ne szeretné tudni, hogy valójában milyen mások szemében, mik a rejtett személyiségjegyei, amiket magának sem szeret bevallani, esetleg milyen tudatalatti dolgok befolyásolják az életét. Most egy olyan személyiségtesztet hoztunk el nektek, amelyet a Kaliforniai Egyetem szakemberei alkottak meg.

Ez a teszt a tudatalatti mintafelismerését veszi alapul. Mindössze annyit kell tenned, hogy megnézed a fentebb levő képen látható tengerpartokat és kiválasztod azt, amelyiken a legjobban el tudnád most képzelni magad! Ez alapján megtudhatod, hogy milyen személyiség vagy valójában.

#1 Kifinomult

Az életed mottója: ‘A kevesebb gyakran több.” Értékeled a természetes szépséget, minden cicoma nélkül. A tetteid mindig összhangban állnak a vágyaiddal, elképzeléseiddel és értékrendeddel. Pontos lépeseket teszel, amelyek során mindig határozottan tudod, hogy mit és miért cselekszel.

 #2 Bölcs

Mindig higgadtan és magabiztosan hozod mega döntéseidet. Ha valamit egyszer a fejedbe veszel, képtelenség téged meggyőzni arról, hogy változtass rajta. Ez nem azt jelenti, hogy nem hallgatsz meg másokat, csupán mindig a saját szabályaid szerint játszol.

#3 Szeretetreméltó

Az életedet teljes mértékben a szeretteidnek szenteled. A döntéseid meghozatala során mindig figyelembe veszed az ő véleményüket is. Ügyelj rá, hogy soha ne hanyagold el magad a folyamatban. Fennáll a kockázata annak is, hogy az emberek kihasználják a jóindulatodat.

#4 Kreatív

Mindent képes vagy több szemszögből is megvizsgálni. Az tesz téged különlegessé, hogy képes vagy teljesen szokatlan módon megközelíteni gyakorlatilag mindent az életben. Míg mások szívesebben választják a járt utat, addig számodra ez az opció túlságosan sablonos és unalmas.

 #5 Karizmatikus

Nagyon elbűvölő vagy és egyszerűen tudsz barátságokat kialakítani. Természetesnek és magától értetődőnek tűnik számodra, hogy mely szituációban mit kell mondanod. Néha mások képességeit és nagylelkűségét használod fel céljaid eléréséhez.

 #6 Naiv

Az emberek gyakran kihasználnak téged a saját érdekeik kielégítésére, bár ez téged egyáltalán nem zavar és nem akadályoz abban, hogy az életnek mindig a napos oldalát lásd. Elégedett vagy azzal, aki vagy és amilyen életet élsz. Barátságos vagy és nagyon figyelmes.

tudasfaja.com

loading...