Kezdőlap EZOTÉRIA Testbeszéd: A képen látható nők közül melyik keveredett veszekedésbe?

Testbeszéd: A képen látható nők közül melyik keveredett veszekedésbe?

Hirdetés

A testbeszéd több összetevőből áll, melyek között az arckifejezés, a kézmozdulatok és a testtartás is szerepelnek. A testbeszéd a legősibb kommunikációs forma és a legtöbb jegye mai napig fennmaradt és használatban van a kommunikációnk során. Pusztán a kéztartásunkból is sok dolgot ki lehet olvasni.

Nézd meg a fenti képet, amelyen a 3 nő szerepel és válaszd ki, hogy melyikük van éppen egy veszekedés kellős közepén. Olvass tovább és tudd meg, hogy a válaszod helye-es vagy sem.

Hirdetés

1# Keresztezett karok, ökölbe szorított kezek

Pontosan! Ő az, aki veszekedik valakivel, hiszen a keresztbe tett karok és az ökölbe szorított kéz ellenséges és támadásra kész pozíciót jelent. Mindig légy óvatos egy ilyen megnyilvánuláskor, különösen, ha szemöldök ráncolás is társul hozzá.

2# Könyökfogás

Nem jó a tipped. Ez a kéztartás a magabiztosság hiányát jelzi. Sokan vesznek fel ilyen pozíciót, ha idegenek társaságába kerülnek. Ez a kéztartás egyfajta érzelmi biztonságot jelent és annak az élményét idézi fel, amikor a szülő megfogta a gyermek kezét, amikor az számára kényelmetlen helyzetbe került.

3# Keresztezett karok

Ez a nő nem veszekedik, maximum passzívan vesz részt egy vitában és nem ért egyet a hallottakkal. Ez a leggyakoribb kéztartás, amit a mindennapokban látni lehet. Legfőképp a kényelmetlen helyzetekben jelentkezik, mint például egy liftben, ahol az ember nem engedi el magát.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés