Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik kapun lépnél be? Válaszodból kiderül mi vár rád és ki vagy...

Melyik kapun lépnél be? Válaszodból kiderül mi vár rád és ki vagy valójában!

Nézd meg az alábbi hat kaput, és mondd meg, melyik az a kapu, amelyiken szívesen átmennél. Melyik vonz a legjobban? Melyik az a kapu, ami mögött úgy érzed, hogy álmaid birodalma vár?

A válaszod olyan lelki tulajdonságairól árulkodik, amikről eddig talán te sem tudtál! Nagyon izgalmas kis teszt, érdemes elvégezned!

1.Biztonság és védelem

Most egy olyan időszakát éled az életednek, amikor a legjobban a biztonság, és a védelem hiányzik. Nagyon sok nehézséget éltél meg eddig, számos mély sebet rejt a lelked. Visszahúzódó, és félős vagy, mindentől védenéd magad most. A magas kapu mögött, ha jobban megnézed ott rejlik egy csodálatos világ, ami a vágyaidat, és reményeidet jelképezni. Igyekezz átjutni a kapun, hogy végre boldogan élhess.

2.Nyugalom és harmónia

Nagyon fontos számodra a nyugalom, és harmónia. Egy letisztult, kiegyensúlyozott életre vágysz, nem szereted az extrém végleteket. Nagyon sokat dolgoztál önmagadon, hogy elérd a belső harmóniát. Megküzdöttél a problémáiddal, és igyekszel a lehető legoptimálisabban szemlélni a világot. Nem zárkóztál el teljesen a külvilágtól a kapud biztonságos, és átlátható.

3.Romantika

Tele van a lelked szeretettel, és romantikával, álmodozz nyugodtan, hiszen a beteljesedés csak egy karnyújtásnyira van tőled. Nagyon sok pozitív energiát, életörömet, és szeretetet adsz a környezeted számára, éppen ezért imádnak veled lenni. Te vagy az örök optimista, aki minden akadályon könnyen át tud jutni.

4.Játékos és bizakodó

Kreatív vagy, vidám, és állandóan kicsattansz az energiától. Mindig tele vagy tervekkel, és gyermeki játékossággal, de közben mégis megfontoltan éled az életed. Még a legnehezebb helyzetben is megtalálod a szépet mindig. Sok csalódás ért az életben, de mégsem adtad fel soha. Ritka ez az energia, amivel éled a mindennapjaidat, nagyon sokan tartanak érdekesnek, és szeretik a társaságod.

5.Csendes magány

Kicsit elvonulnál a külvilágtól, és szeretnél megpihenni, kikapcsolódni. Ez a kapu biztonságot nyújt számodra, viszont teljesen mégsem zár el a külvilágtól. Csupán egy kis harmóniára vágysz, amit tudod jól, hogy önmagadban kell keresned. Nincs szükséged most a tolkodó kérdésekre, és a mindenbe beleavatkozó tekintetekre, egy kicsit egyedül szeretnél lenni. Törődj a lelkeddel, töltekezz fel nyugodtan.

6.Nincs akadály előtted

Nem ismersz lehetetlent, mindent megteszel azért, hogy elérd céljaidat, soha nem adod fel. Tudod, hogy számtalan nehézség van az életben, de mégis optimista és kitartó vagy. A kapu mögött látszó csodálatos napfelkelte azt mutatja, hogy még csak most kezdődnek az igazi lehetőségek az életedben.

tudasfaja.com

loading...