Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik hónapban születtél? Tudd meg, hogy milyen drágakő nyújt védelmet az életedben!

Melyik hónapban születtél? Tudd meg, hogy milyen drágakő nyújt védelmet az életedben!

A születés köve egy olyan különleges drágakő, amely a születésünk hónapjához kapcsolódik, és védelmet, támogatást nyújt egész életünkben. Érdemes beszerezni belőle egy darabot, és hordjuk mindig magunknál.

Január-gránát

Nagyon együttérző, már-már anyáskodó személyiség vagy, fejlett az elemző képességed. Szükség esetén rád mindig lehet számítani, a bajban támogatást nyújtasz.

Február-ametiszt

Nyugodt, kedves, spirituális képességekkel rendelkező személyiség vagy. Mindig a béke megőrzésére törekedsz, a konfrontáció elkerülése érdekében hajlandó vagy inkább kompromisszumot kötni.

Március-akvamarin

Nagyon kedves, fiatalos, és egészséges személyiség vagy. Mindig őszinte vagy, és ugyanezt feltételezed másokról is. Jól ki tudod fejezni a gondolataid, és érzéseid.

Április-gyémánt

A szeretet megtestesítője vagy, szinte lehetetlen megsérteni téged bármivel is. Minden kudarcon hamar túljutsz, rugalmas vagy és makacs.

Május-smaragd

Igazán jól működsz egy csoporton belül, te vagy az összetartó erő. Feltétel nélkül képes vagy szeretni a másikat, és hűséges vagy, odaadó, és könyörületes.

Június-gyöngy

Egyedi, értékes, és ártatlan személyiség vagy. Mitikus hatalommal rendelkezel, teljes összhangban élsz a természettel. Szerény vagy, naiv és kiegyensúlyozott.

Július-rubin

Igen feltűnő, és drámai megjelenésű személy vagy. Magabiztosan haladsz az eltervezett úton, soha nem hátrálsz meg az akadályoktól. Megbízható vagy, és mindig betartod az ígéreted.

Augusztus-peridot

Imádsz beszélgetni, bárkivel könnyen megtalálod a közös hangot. Nagyon könnyű veled kijönni, mindenki kedvesnek tart. Nagyon bájos személyiség vagy, a rosszindulat, és a depresszió számodra ismeretlen fogalom.

Szeptember-zafír

Nyugodt, hűvös, és igen következetes vagy. Magas intelligenciával rendelkezel, de csak ritkán nyílsz meg mások számára. Sok idő el kell teljen, míg valakit a bizalmadba fogadsz.

Október-opál

Nyughatatlan természeted van, nagyon hamar ráunsz az állandóságra. Szereted a kalandot, és a spontaneitást, és mégis képes vagy békés hangulatot árasztani magad körül. Könnyen magadra vonzod a figyelmet, mert egy igen érdekes személyiség vagy.

November-citrin

Azokkal az emberekkel érzed jól magad igazán, akiknek szintén a citrin a szerencsekövük. Velük nagyon jó csapatot tudsz alkotni, és segítitek egymást a fejlődésben. Ez leginkább a pénzügyi területre igaz.

December-türkiz

Mély nyugalommal, és belülről fakadó bölcsességgel rendelkezel. Életfeladatodnak tekinted, hogy segíts a bajbajutott embereken, te egy igazi őrangyal vagy.

tudasfaja.com

loading...