Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik Hollywood-i szívtiprót fogadnád el párodul? Ezt árulja el rólad a választásod!

Melyik Hollywood-i szívtiprót fogadnád el párodul? Ezt árulja el rólad a választásod!

Egyes hírességek igazi példaképpé vagy vágy tárgyává tudnak válni számunkra. Megtetszik a külsejük, hangjuk, színészi játékuk, humoruk, kiállásuk, stb. Minden nő számára létezik olyan színész például, aki megjelenésével, személyiségével vagy épp mindkettővel jobban be tudja lopni magát a szívébe, mint mások.  

A következő teszt célja az volna, hogy a képen látható 7 színész közül válaszd ki azt, akivel legszívesebben összekötnéd az életed, ha tehetnéd, majd ennek alapján megtudd, hogy mit árul ez el a személyiségedről. Melyik az a híresség, aki a legjobban tetszik?

1 – Ryan Reynolds

Olyan férfire vágysz, aki képes megvédeni téged, ugyanakkor megnyugtatni olyan helyzetekben, amikor fájdalom vagy szomorúság kínoz. Introvertált, ugyanakkor nagyon lendületes személy vagy, aki gazdag belső világgal rendelkezik. Egy érdekes férfi kell neked, aki mellett sosem unatkozhatsz.

2 – Brad Pitt

Mindenből a legjobbat akarod az életben. Számodra a társadalmi rang és a hírnév nagyon fontos dolgok. Nem szeretsz középszerű lenni. Brad Pitt-tel azonnal a címlapokra kerülnél és elérnéd végre az álmod, ami nem más, mint a siker és csillogás.

3 – Tom Hardy

Imádod, ha egy férfi kissé titokzatos. Ez az, ami igazán felkelti az érdeklődésedet. Talán sokak számára zárkózottnak, csendesnek és távolinak tűnsz, de valójában kalandvágyó típus vagy, aki szeret új dolgokat felfedezni, megtapasztalni.

4 – Dwayne Johnson

Számodra egy férfi legyen magabiztos és erős, olyan kiállású, mint Dwayne. Egy ilyen férfi soha nem hagyná, hogy a nő, akit mellette van, bármilyen módon is sérüljön. Számodra egy párkapcsolat a bizalmon kell, hogy alapuljon.

5 – Denzel Washington

Az olyan férfiakat szereted, akik keményen dolgoznak, szorgalmasak, közvetlenek és őszinték. A pénz és a hírnév egyáltalán nem fontosak számodra, nem azok tesznek boldoggá. Az igazi, tiszta érzések és a szeretet az, ami éltet.

6 – Johnny Depp

Számodra nagyon vonzóak a művészi beállítottságú férfiak. Szívesen ücsörögnél álmaid férfijával egy tűz mellett, dalokat énekelve, hosszasan beszélgetve egy üveg bor társaságban, akár örökre is.

7 – Pierce Brosnan

Az olyan férfiakat szeretek, akik megfontoltak és felelősségteljes döntéseket képesek hozni. Nem vagy odáig a pajkos, tinédzser szerelemért. Erős, érett érzelmekre vágysz. Téged egy intelligens, tisztelettudó férfi tud levenni a lábadról.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...