Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik az az elem, amely a legközelebb áll hozzád? Sok mindenről árulkodik...

Melyik az az elem, amely a legközelebb áll hozzád? Sok mindenről árulkodik a választásod!

A kínai világnézet szerint az emberiség 5 nagyon fontos elem szerint kategorizálható. A Víz, a Fém, a Föld, a Tűz, és a Fa együttese alkotja a harmónia egységét.

Melyik az az elem, amelyik a legközelebb áll hozzád. Sok mindent elárul a személyiségedről.

1.Víz

Kicsit sok teher van a válladon, de mindent megteszel azért, hogy legyen valaki belőled ebben az életben. Állandóan be akarod bizonyítani a körülötted levőknek, hogy egy megbízható, és kivételes képességekkel rendelkező személy vagy, aki dicséretet érdemel. Segítőkész vagy, mindent megtennél azért, hogy mások boldogok legyenek körülötted.

2.Fém

A stabilitást, és az állandóságot keresed az életben. Nyugodt személyiség vagy, számodra a harmónia nagyon fontos dolog. Gondoskodó jellem vagy, de néha túlságosan próbálsz beleszólni mások életébe, és ez nem biztos, hogy annyira pozitív.

3.Föld

Folyamatosan a békét keresed. Az a fajta ember vagy, aki mindig arra törekszik, hogy megoldja a körülötte levő problémákat. Megbízható személyiség vagy, és jó vezető. Átérzed mások problémáit, bármilyen helyzetben könnyen segítséget nyújtasz.

4.Tűz

Nagyon szenvedélyes vagy, állandóan ezerrel pörögsz, ha valamit eltökéltél, semmi nem állhat az utadba. Néha kibillensz az egyensúlyodból, de kész vagy tanulni a hibáidból. Nagyon erős, és szeretetteljes személyiség vagy.

5.Fa

Szereted a kalandokat, és a rejtélyes dolgokat. Ha nehézségekbe is ütközöl, soha nem adod fel, mész tovább felemelt fejjel. Csak így tovább, merj mindig bátran előre menni, és az életed nagyon sikeres lesz.

tudasfaja.com

loading...