Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik a kedvenc napszakod? Érdekes dolgokra derül most fény!

Melyik a kedvenc napszakod? Érdekes dolgokra derül most fény!

Hirdetés

A számodra legkedvesebb napszak sok mindent elárul arról, hogy milyen típusú ember vagy. Az az időszak, amikor a leginkább elemedben vagy, amikor a legjobban fog az agyad, és amikor lelkileg is a legjobban érzed magad, szorosan kapcsolódik a belső órádhoz és a lelkületedhez.

Keresd ki a listából a kedvenc napszakodat és tudd meg, hogy mit árul el a személyiségedről!

Hirdetés

PIRKADAT

Ha számodra a legkedvesebb időszak az, amikor a Nap ébredezik a horizonton, akkor te egy nagyon optimista ember vagy, aki szeret mindig egy lépéssel a többiek előtt haladni. Túláradó lelkesedéssel üdvözölsz minden előtted álló napot és alig várod, hogy elkezdhess tevékenykedni.

REGGEL

Egy igazán rendszerető ember vagy, aki szervezett életet él. Amint beérsz a munkába, pontosan tudod, hogy mit kell tenned, és hogy mire mennyi időd jut a napban. A rutinok biztonságot nyújtanak számodra.

DÉL

Egy igazán melegszívű ember vagy, aki nagyon könnyen beszédbe elegyedik másokkal. Közvetlen vagy, akinek soha nem okoz gondot megtalálni a közös hangot, még idegenekkel sem. Szeretnek köréd gyűlni az emberek.

DÉLUTÁN

Te az a típus vagy, akinek nehezen indul a reggele és kell egy kis idő, hogy beindítsa a motorját. Azonban ha egyszer belelendülsz a napba, akkor már alig tudsz leállni. Hatalmas energiaraktárral rendelkezel, és néha úgy érzed, hogy többre is képes lennél, mint ami a kötelességed.

NAPNYUGTA

Szeretsz a barátaid és a családod társaságában lenni. A környezetükben mindig elemedben érzed magad. Ugyanakkor az egyedüllét sem egyenlő számodra a magánnyal. Ilyenkor is mindig le tudod magad foglalni valamivel. Nagyon fontos számodra, hogy mindig legyen alkalmad kikapcsolódni és újratölteni az elmeidet.

ESTE

Nagyon tájékozott vagy a világ híreivel kapcsolatban, legyen az gazdasági, politikai vagy éppen a celeb világ történése. Stílusos vagy, aktív és közlékeny. Te vagy az a típus, akit egy barát felhív, ha egy régi film címére kíváncsi, amin már órák óta gondolkozik.

ÉJFÉL

Amikor mások nyugovóra térnek, te akkor éledsz fel igazán. Nem kötődsz a hagyományokhoz és nem jellemző rád, hogy szigorúan tartanád magad a szabályokhoz. Nagyon magabiztos típus vagy. Szellemes, vicces és kissé ellentéte a környezetednek.

HAJNALI ÓRÁK

Egy folyton zizegő, nyugtalan elme vagy. Állandóan a rejtélyeket és a világ nagy kérdéseit kutatod. Sok énidőre van szükséged, amikor csak magaddal és a téged izgató dolgokkal tudsz foglalkozni. Mindig szíveden viseled a hányatott sorsúak helyzetét.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...