Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet Harry herceg, váratlan közleményt adott ki

Megtörte a csendet Harry herceg, váratlan közleményt adott ki

Közleményt adott ki Harry, amelyben tiszteleg nagymamája, Erzsébet királynő előtt. A BBC vette észre, hogy az Archewell alapítvány oldalán keresztül üzent.

 

”Amikor nagymamám, Őfelsége, a királynő életét ünnepeltük – és most gyászoljuk elvesztését –, mindannyiunknak eszébe jutott az iránytű, amellyel oly sokak számára mutatott utat és az elkötelezettsége is jó például szolgál.”

Azután személyes hangvételre vált Harry közleménye:“Nagyi, ez a végső elválás nagy szomorúsággal tölt el, de örökké hálás vagyok minden találkozásunkért – a gyermekkori emlékeimtől kezdve, egészen addig, hogy első alkalommal találkozhattam veled katonaként, mint a főparancsnokommal. Az első pillanat, amikor találkoztál drága feleségemmel, és megölelted szeretett dédunokáidat.

Nagyon szerettem az összes pillanatot, amelyeket együtt tölthettünk. Nagyon hiányzol, nem csak nekem, de az egész világnak.

Köszönöm a királyság iránti elkötelezettséged. Köszönöm a jó tanácsot. Köszönöm a mindig segítő mosolyod. Mi is mosolygunk, mert tudjuk, hogy te és a nagypapa most újra találkoztatok, és örökre, békében együtt vagytok.”Nagyon fontos megjegyezni, és ez tisztán látszik az üzenetből, hogy a királynő Meghan és Harryék gyermekeik felé irányuló figyelme és szeretete az egyik legfontosabb volt Harry számára.

Forrás:bbc.com

loading...