Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet Berki Krisztián édesanyja – Lelkileg erre nem készültek fel...

Megtörte a csendet Berki Krisztián édesanyja – Lelkileg erre nem készültek fel Mazsival

Hirdetés

Május elején tragikus hirtelenséggel, mindössze 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián. A focikapusból lett médiaszemélyiség halála megrázta a hazai sztárvilágot, akik fehér ruhában búcsúztak Krisztiántól a temetésén.

 

Hirdetés

 

Az első fotókon látszik, hogy halomban állnak a sírhelyen a koszorúk és a virágok. Most több mint egy héttel később a Bors kilátogatott Berki Krisztián nyughelyére.

A látvány szívbemarkoló volt, de még nem készült el a médiasztár sírköve.Nagyon sok rajongót foglalkoztat viszont ez a kérdés, hiszen sokan szeretnék, ha méltón emlékezhetnének meg az elhunyt médiasztárról.

Borsnak sikerült utolérnie Berki Krisztián édesanyját, Júlia asszonyt. A sírkővel kapcsolatban a gyászoló anyuka elmondta, hogy vannak elképzelések, de lelkileg még nem állnak készen arra Mazsival, hogy erről egyeztessenek.„Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak.

Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről. Lelkileg ahhoz még nem vagyunk elég erősek, bár csütörtökön meglátogatott engem. Az unokámat, Emma Katerinát is elhozta” – mesélte sóhajtva Júlia asszony.

Hirdetés