Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Anyja 14 alkalommal megszúrta és élve eltemette, a csoda baba mégis túlélte

Anyja 14 alkalommal megszúrta és élve eltemette, a csoda baba mégis túlélte

A hírek szerint egy hölgy, Kachit Krongyut éppen jó időben volt jó helyen, amikor Thaiföldön, a Khon Kaen tartományban a teheneit vitte legeltetni. Ekkor hallott meg egy fura, nyöszörgésszerű hangot a földből kiszűrődni.

A föld darabka, ahonnan ez a hang érkezett úgy tűnt, mintha nemrégiben lett volna megmozgatva, ezért Kachit úgy döntött, kideríti a hang forrását. Amit talált, attól nem csak ő, de az egész világ ledöbbent.

Kachit azt hitte, hogy egy kisebb állat fekszik betemetve a földben, ám ahogy közelebb ment, elszörnyülködött a látványtól, ugyanis egy baba lába kandikált ki a sárkupacból.

Ekkor a nő azonnal akcióba lépett és a puszta kezével kiásta az újszülöttet a földből, majd segítséget hívott.

“Először azt hittem, hogy valaki egy kisebb állatot ásott el a földbe, de akkor megláttam egy lábat. Próbáltam összeszedni magam és segítséget hívtam. A baba arccal lefelé volt betemetve a földbe.”

Ahogy Kachit kiszabadított a gyereket a sírhelyéből, észrevette, hogy 14 helyen meg van szúrva. Valaki egyszerűen otthagyta őt meghalni.

A közeli kórházba siettek vele, ahol kiderült, hogy a ránehezedő talaj súlya mentette meg attól, hogy elvérezzen, mert lényegében nyomást gyakorolt a szúrt sebeire.

Szerencsére a rendőrség lábnyomok és motorkerékpár nyomok után kutatva megtalálták a közelben a 42 éves anyát, akit gyilkossági kísérlet és gyermeke elhagyásának vádjával letartóztattak.

 

A gyermeket Aidin-nek nevezték el. Aidin három hónapos ápolás után csodálatos gyógyulásról tett tanúbizonyságot és a helyi árvaházban helyezték ahol, ahonnan nem sokkal később egy svéd pár fogadta örökbe.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...