Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólalt Meghan Markle – Ezt mondta Erzsébet haláláról

Megszólalt Meghan Markle – Ezt mondta Erzsébet haláláról

Hirdetés

Tegnap örökre megváltozott a történelem folyama, hiszen elhunyt Erzsébet királynő. Sorra búcsúznak tőle a családtagok, köztük már Meghan Markle is egy szívszorító üzenetet küldött a néhai királynőnek.

 

Hirdetés

Mintha csak tegnap lett volna, hogy trónra lépett a fiatal Erzsébet hercegnő. Majd megismerkedett a sármos Fülöppel, akibe egy-kettőre beleszeretett.

Volt, aki nem helyeselte a szerelmüket, de végül Erzsébet édesapja áldását adta a frigyükre. Hosszú házasság volt Erzsébet és Fülöp hercegé, akik most egy év különbséggel hajtották örök álomra a fejüket. Erzsébet királynő 2022. szeptember 8-án hunyt el.

Búcsúznak a családtagok
A királyi család tagjai már tegnap délután Skóciába vették az irányt, hiszen a királynő orvosait aggasztotta Erzsébet állapota. Nem telt bele sok idő, megérkeztek a királynő gyermekei, majd Vilmos herceg is, és este bejelentették az uralkodó halálát. Harry herceg gépe nem sokkal később szállt le Aberdeenben, így ő is csatlakozott a gyászoló királyi családhoz. Egyedül érkezett, megszakítva körútját.Nagyon nehéz időszak ez most mindenkinek, hiszen rengeteg változással kell majd szembenézniük. A korona így most Károly walesi herceg fejére száll, aki III. Károly néven uralkodik majd.

Meghan Markle is megszólalt

Sokan nem várták el a sussexi hercegi pártól, hogy szívükön viseljék a monarchia sorsát. Most éppen London környékén voltak, ahol egy sor hivatalos eseményre voltak hivatalosak. A Buckingham-palota rövid közleménye után azonban Harry azonnal a Balmoral-kastély felé vette az irányt. Majd pedig a pár hivatalos közösségi oldalán is megjelent egy szívszorító üzenet, melyben Meghanék Erzsébet királynőtől búcsúznak.

“Ünnepélyesen kijelentem, hogy egész életemet – legyen az hosszú vagy rövid, az Önök szolgálatának és annak a hatalmas birodalmi családnak fogom szentelni, amelyhez mindannyian tartozunk.”– ezek voltak az akkor mindössze 21 éves Erzsébet szavai, amiket Megahnék felidéztek.

Megígérte és megtartotta a szavát 

– tett hozzá Meghan hercegné, aki ilyen ünnepélyesen búcsúzott a brit királynőtől. Majd még mutatott Erzsébet királynőről négy portréfotót, melyen Harry herceg nagymamája látható életének különböző szakaszaiban.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Hirdetés
loading...