Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólalt egy barát – Borzalmas hírek jöttek Berki Mazsiról

Megszólalt egy barát – Borzalmas hírek jöttek Berki Mazsiról

Hirdetés

Már három hete, hogy elhunyt Berki Krisztián, akit most csütörtökön fognak utolsó útjára kísérni.

 

Hirdetés

 

Most édesanyja szólalt meg, aki elárult jó pár részletet a temetésről, és sajnos aggasztó híreket közölt Mazsiról is.

Kedves Barátaink! Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek.

Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet.

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát, és a temetés alkalmával interjúkat ne készítsenek a közeli hozzátartozókkal. Berki Renáta és a gyászoló család. Szeretlek Szerelem – tudatta korábban a temetés részleteit Mazsi.Habár Krisztián édesanyja, Júlia asszony furcsállta a fehér gyászruhát, eleget tesz a kérésnek. Szerinte ez a kívánság fia egyik korábbi mondatából eredhet.

“Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd” – mondta.Az információk szerint Berki Krisztiánt hamvasztották de koporsós temetés lesz. Ezt az információt édesanyja is megerősítette.

Mazsi próbál nem összeroppanni a gyásztól, hiszen ott van Krisztiánnal közös gyermekük a féléves kis Emma akit el kell látnia. Ebben édesanyja és testvére is sokat segít neki.

“Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, talán a temetés után könnyebb lesz neki kicsit. Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni” – mesélte a Blikknek Mazsi egy neve elhallgatását kérő ismerőse.“Szerettek volna egy gyászszertartást tartani az Esztergomi bazilikában, de nem volt már időpont a temetés napjára, Mazsi pedig a családja nyomására végül úgy döntött, nem keres másik helyszínt, inkább elengedte a tervet” – árulta el az ismerős.

(blikk.hu)

Hirdetés