Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólalt a Farm VIP győztese, erre költi a nyereményét

Megszólalt a Farm VIP győztese, erre költi a nyereményét

Hirdetés

A TV2 Farm VIP műsorának végső győztese, Szabó Simon, aki minden fájdalmat és nehézséget legyőzve diadalmaskodott, hazavihette a 14 millió forintos fődíjat. A színész, szabadúszóként tevékenykedve, bátran vállalta a kihívást, megküzdeni a fizikai és mentális próbatételekkel a farm életében.

 

Hirdetés

Simon elmondta, hogy a derékfájdalmakkal küszködve, nehéz körülmények között kellett helytállnia a feladatokban. A fájdalomcsillapítók nélkül végigcsinálta a műsort, és az első helyeken végzett, elismerve, hogy voltak sokkal ügyesebb és erősebb versenytársai.

A színész félretette a nyereményét nehezebb időkre, mivel szabadúszóként mindig kérdéses, mennyi munkája lesz a következő hónapokban. Úgy érzi, előfordulhatnak olyan időszakok, amikor jól jön majd, ha van tartaléka.

Simon elmondta, hogy az egész műsor során lépésről-lépésre haladt, és bár kezdetben nem gondolta, hogy nyerhet, a döntőig már az volt a számára az egyetlen opció. A győzelem mellett 14 millió forint is járt, amit a színész biztonsági hálóként kezel nehezebb idők esetére.
A szabadúszó életmód iránti elkötelezettsége mellett Simon elárulta, hogy már fiatalon kialakította a “B” terveket, és mindig több lábon állt. A színészet mellett korábban fesztiválokon színpadmesterként és filmgyártóként is tevékenykedett. Jelenleg egy filmgyártó céget vezet régi barátjával, és egy vendégházat is üzemeltetnek a Mátrában.

A gyermekének, Igor színészi pályája iránti érdeklődése ellenére Simon örömmel fogadja, hogy a fiú a zene és a sport iránt érdeklődik. A színész elismeri, hogy a színészet egy bizonytalan pálya, és örül annak, hogy a fiának más szenvedélyei és érdeklődési körök is vannak.
 

Hirdetés