Kezdőlap AKTUÁLIS Megjelent Schobert Lara első dala – Kegyetlenül sarazzák, neked mi a véleményed?

Megjelent Schobert Lara első dala – Kegyetlenül sarazzák, neked mi a véleményed?

Hirdetés

Schobert Lara, a neves fitneszguru, Schobert Norbert és Rubint Réka lánya, váratlanul zenei pályára lépett, és debütáló dala egy közismert énekessel, Nyári Kálmánnal készült.

 

Hirdetés

A fiatal tehetség első dalának megjelenésével a közönség megosztott véleményeket fogalmazott meg az énekesnő teljesítményéről.

A dalban Schobert Lara és Nyári Kálmán duettje hallható, amely meglehetősen hagyományos zenei elemekre épül. A dal kifejezetten a 4 akkordos rádiópop stílusát követi, ami a mai zenei világban már meglehetősen elterjedt.

A szerzőpáros a jól ismert “kvart-kör” (four-chord progression) harmonikus szerkezetre támaszkodik, amely hasonlít a régi jazz standard dalok struktúrájához. A dalban előfordul némi elődomináns és modulálás is, ami tovább színesíti a zenei kifejezést.

Az énekesek előadásmódjában ismétlődnek a tradicionális magyar popzenei jegyek, amelyeket gyakran roma származású előadók is használnak. Például Kőkény Attila és Szekeres Adrienn műveiben is megtalálhatóak hasonló komplex akkordmenetek. Ebben az értelemben Schobert Lara és Nyári Kálmán dalukban folytatják egy hosszú hagyományt a magyar popzenei tájékon.

Az első dal kiadása mindig kihívásokkal teli, és sok kritikát von maga után. Az énekesnő első zenei lépése kapcsán számos vélemény kering a közösségi médiában, és nem mindenki elégedett a produkcióval.Az értékelések ellenére a fiatal tehetségnek időt kell adni a fejlődésre és az új zenei pályafutás kibontakozására. Schobert Lara esetében a zene egy új kihívás és lehetőség, amelynek további fejlődést és felfedezést ígér.

A zene világában az új tehetségeknek és énekeseknek szokás időt hagyni a stílusuk kifejlesztésére és a zenei kifejezőképességük fejlesztésére. Schobert Lara első lépése egy hosszú és izgalmas zenei karrier kezdetét is jelezheti. Az idő és a tapasztalat meghatározó szerepet játszhatnak a fiatal tehetség zenei útján.Hirdetés