Kezdőlap AKTUÁLIS Meghalt a nő, aki nyolcas ikrekkel volt terhes

Meghalt a nő, aki nyolcas ikrekkel volt terhes

56 éves korában elhunyt Mandy Allwood aki a nemzetközi hírlapokra került, amikor bejelentette, hogy nyolcasikreket vár.

 

Mandy 1996-ban világszerte címlapokra került, amikor bejelentette: nyolcas ikereket vár. A világ hónapokkal később osztozott a gyászában, amikor kiderült a szörnyű hír. 24 hetes terhesen három nap leforgása alatt mind a nyolc babáját elveszítette.

A hat fiú és két lány temetését többen végigkísérték, a sajtó is jelen volt. Éveken át vitt virágokat a sírra az anyuka. Azt mondta, sose fogja tudni feldolgozni ezt a szörnyűséget.

2018-ban Mandy arról beszélt, hogy Diana hercegné hogyan kereste meg őt a történtek után 5 héttel. Két személyes találkozója is volt a hercegnővel.


„Megölelt, sok támogatást nyújtott nekem. Amikor először találkoztunk, azt mondta: ‘Köszönöm, hogy a változatosság kedvéért nem kerültem a címlapokra’. Beszélgettünk az ő depressziójáról és az én pánikrohamaimról, és elmondta, hogy ő is átélte ezt. A családja, Károly és Kamilla is szóba került.”


A pusztító tragédia után Mandy élete kisiklott: szakított élettársával, Paul Hudsonnal, majd az alkohol felé fordult.
A nőt 2007 novemberében letartóztatták, mert a megengedett sebességnél háromszor gyorsabban vezetett, miközben három gyermeke ott volt a kocsiban. Ezért elvesztette gyermekei felügyeleti jogát, később pedig egész családjától elhidegült.

Fájdalmas életének szomorú végét jelentette, hogy péntek reggel a helyi önkormányzat által finanszírozott szertartás keretében, gyászolók nélkül hamvasztották el.

Nem Mandy az egyetlen aki, nyolcas ikrekkel volt terhes: Nadya Suleman 2009-ben vált híressé, amikor kiderült, hogy nyolcas ikreket vár.

loading...