Kezdőlap EZOTÉRIA Megérkezett a hétvégi horoszkóp: mindenki készüljön fel, senki nem teszi zsebre, ami...

Megérkezett a hétvégi horoszkóp: mindenki készüljön fel, senki nem teszi zsebre, ami most jön!

Ezen a hétvégén egy percig sem fogsz unatkozni, olyan izgalmakra számíthatsz, melyek kibillentenek a komfortzónádból! Kalandra fel, élvezd az életet!

Kos

Nagyon felszabadult, és boldog hétvége vár rád. Új kapcsolatok kialakulására is számíthatsz, legyen szó üzleti, vagy szerelmi kapcsolatokról, most kiélvezheted a kínálkozó lehetőségeket. Az is lehet, hogy most találkozol össze a nagy Ő-vel.

Bika

A szombati napod még kissé feszült lesz, de légy türelemmel, mert vasárnap csodálatos pillanatok, és nagyszerű lehetőségek várnak rád. Pihenésre, és feltöltődésre is alkalmas lesz ez a nap.

Ikrek

Vigyázz, mert olyan pletykába keveredhetsz, amely akár egy régi barátság végét is jelezheti. Ne foglalkozz a negatív kritikával, és próbálj távol maradni a kínos helyzetektől. Inkább tölts egy kis időt a szabadban, élvezd a napsütést, sétálj nagyokat.

Rák

Eléggé nehezen tudsz kikapcsolódni, állandóan a munka körül forognak a gondolataid. Próbálj legalább erre a hétvégére egy kicsit kikapcsolni, és foglalkozz a szerelemmel teli, boldog pillanatokkal.

Oroszlán

Szombaton nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben, és ez a környezeted is észre fogja venni. Kapcsolódj ki a barátaiddal, töltődj fel, és légy nyitottabb, mert, ha egyedülálló vagy, az is lehet, hogy a héten rádtalál az igaz szerelem. Vasárnap viszont lehet már egy kisebb nehézség akadályozza a boldogságod.

Szűz

Vigyázz a pénzedre, ne költekezz fölösleges dolgokra, mert később nagyon megbánhatod. Kisebb félreértések miatt akadályok gördülhetnek eléd, de ne aggódj, mert könnyen meg fogod találni a megoldást.

Mérleg

Ne hagyd, hogy bárki, vagy bármi elrontsa a hangulatod. Használd pihenésre a hétvégét, végezz olyan tevékenységeket, amelyek lelkileg feltöltenek. Szombaton lehetséges, hogy pároddal kisebb vitába keveredtek, de vasárnapra már elvonul a viharfelhő.

Skorpió

Izgalmas hétvége vár rá, vasárnap olyan kihívás elé nézhetsz, amely nagyon feldobja a hangulatod. Szerelmi téren semmi panaszod nem lehet ezen a hétvégén. Ha egyedülálló vagy, még társra is találhatsz.

Nyilas

Próbáld tudatosan alakítani a hétvégéd, és akkor nagyon kellemes élményekben lehet részed. Fontos, hogy hangsúlyt fektess a kikapcsolódásra, mert hanem az egészséged bánhatja. Töltődj fel, élvezd az életet.

Bak

Kisebb viták, és konfliktusok várhatnak rád a hétvégén, de ne fordíts rájuk túl nagy figyelmet. Ha szombaton akadoznak is egy kicsit a dolgok, vasárnap már a te napod lesz, élvezd minden sejteddel az életet!

Vízöntő

Nagyon vágysz végre egy jó kis bulira, kirándulásra, kávézásra a barátokkal. Itt az ideje, hogy megengedj magadnak egy szabad hétvégét, kapcsolódj ki, szórakozz. Szombaton bulizz, vasárnap pedig szakíts időt a regenerálódásra.

Halak

Csordultig van a szíved szeretettel, ezen a hétvégén pedig nagyon sok szeretetben lesz részed. A pénzügyeidre azonban figyelj oda, ne költs túl sokat a hétvégén.

tudasfaja.com

loading...