Kezdőlap AKTUÁLIS Megalázták és csúnyán megcsalták a nőt, ő azonban hihetetlen dolgot tett!

Megalázták és csúnyán megcsalták a nőt, ő azonban hihetetlen dolgot tett!

Az alábbi történetben a főszereplő egy fiatal nő, akit a párja megalázott és megcsalt, majd magára hagyta közös hógyerekükkel. Úgy tűnt el a nő és a kisgyermek életéből, akár Petőfi a ködben. A nő azonban ahelyett, hogy mélyen összezuhant volna, kifejtette véleményét az interneten.

 

„Egyedül nevelem a gyönyörű kislányomat és most léptettek elő a munkahelyemen. Többet keresek, mint amennyit az exem valaha is képes volt összehozni. Azt hitte, hogy össze fogok omlani, de boldogulok, miközben őt kirúgták a munkahelyéről és kénytelen volt visszaköltözni az anyjához.

 

Nem mondom, hónap végére elfogy az összes pénzünk, de rendben fizetem a számláimat. Semmilyen támaszom sincs, még a kocsit is elvitte, pedig annak idején 75 százalékban én fizettem érte a részleteket. Nem könnyű az életünk, de megállunk a magunk lábán, és ezt senki nem veheti el tőlünk. Az exem szinte mindenünket elszedte, de az akaraterőmet és elszántságomat nem tudta. Hiába állította, hogy élhetetlen dög vagyok, végül ő volt az, aki elbukott.”

 

A fenti “történet” legyen egy példa mindenki számára, aki átélt vagy átél hasonló helyzetet, amikor egy férfi nem törődve az érzésekkel és a tisztelettel, megcsalja őt. Nem szabad, hogy megalázzák magukat a nők, maradjanak erősek és ha nem is másért, saját magukért kezdjenek új életet!

Szerző: tudasfaja.com

loading...