Kezdőlap EZOTÉRIA Meddig élnek egyes csillagjegyek? Keresd meg a tiéd és megtudhatod!

Meddig élnek egyes csillagjegyek? Keresd meg a tiéd és megtudhatod!

A csillgjegyed alapján azt is megtudhatod, hogy milyen hosszú életre számíthatsz. Ha kíváncsi vagy rá, olvasd el az alábbi elemzést. A csillagok állásából, és a születési dátumodból minden kiolvasható!

 

Kos

Sok esetben mások véleménye alapján hozol döntéseket. Kockázatosan élsz, ezért gyakran kerülsz veszélyes helyzetbe. Minden valószínűséggel akár 85 éves korodig is élhetsz, valószínű infarktus következtében veszíted el az életed. Mivel szereted a kalandokat, lehetséges, hogy autóbaleset is fenyeget.

Bika

Gyakorlatias, és kitartó személyiség vagy, keményen dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat. Túl sok energiád megy arra, hogy mindenen stresszelsz, görcsölsz. Természetes halállal 90 éves korodban fogsz meghalni. Ritka az a Bika, aki fiatalabb korában hal meg, ez is csak akkor fordul elő, ha egy betegség következtében műtétre kerül sor.

Ikrek

Igen lelkes, optimista, és alapjában véve elégedett ember vagy. Hajlamos vagy a visszatérő betegeskedésre, ezért valószínű 45 éves korod körül egy súlyosabb betegség ér utol. Ideális esetben, ha vigyázol az egészségedre, akár 85 éves korodig is élhetsz.

Rák

Segítőkész személyiség vagy, könnyen kezelhető, barátságos ember vagy. Mivel leginkább a mások életével vagy elfoglalva, nem vigyázol eléggé magadra. A Rákok leginkább természetes halállal, 95 éves koruk körül halnak meg. Kivételes esetben azonban hamarabb is meghalhatnak, ha valamilyen gyomorbetegség gyötri őket.

Oroszlán

Vezető típusú személyiség vagy, de sokan beképzeltnek tartanak. Makacs, és hiú vagy, nem bírod, ha kritizálnak. Arrogáns, és lázadó természeted miatt lehet, hogy nem fogod megérni a 90 évet. Jó lenne kicsit lenyugodnod.


Szűz

Nem szereted a káoszt, mindig rendszerben, és logikusan gondolkozol. Az éréseidet soha nem mutatod ki, nehéz közelférkőzni hozzád. Ha elegendő hangsúlyt fektetsz testi, és lelki egészségedre, akár akár 80 éves korodig is élhetsz.

Mérleg

Művészi hajlammal megáldott személyiség vagy, szereted a bohém, kicsapongó életet. Hajlamos vagy a káros szenvedélyekre, éppen ezért veszélyben lehet az érrendszered egészsége. Ha jobban odafigyelsz magadra, akkor akár 100 évig is elélhetsz.

Skorpió

Türelmetlen, és kiszámíthatatlan személy vagy, gyakran megbízhatatlannak tartanak az ismerőseid. Gyakran állsz konfliktusban a környezeteddel, sokat mérgelődsz, és ez hosszútávon nem tesz jót az egészségednek. Gyakorolnod kellene a megbocsátást. Kb. 75 éves korodig fogsz élni.

Nyilas

Optimista, és pozitív személyiség vagy, de sokszor pont ezért nagyon megtalálnak a panaszkodó emberek. Sokszor már nem tudod feldolgozni a negatív helyzeteket, és így akár az alkohol rabjává is válhatsz. Ennek ellenére akár a 90 évet is megélheted.

Bak

Konzervatív vagy, félsz a kockázatoktól. Inkább lustálkodni szeretsz, mintsem különösebb erőfeszítést tegyél a karriered érdekében. Nyugodt életformádból kifolyólag simán élhetsz 80 éves korodig is.

Vízöntő
Érzed, hogy szükséged van a fejlődésre, de sokszor nincs kedved tenni semmit ennek érdekében, inkább lustálkodsz. A legnagyobb hibád, hogy nem tanulsz a hibáidból. Természetes halállal fogsz meghalni, leghamarabb 90 éves kordban.

Halak

Gazdag a képzelőerőd, sokszor leginkább egy álomvilágban élsz. Harcolsz az erőszak, és védtelen emberek ellen, azonban nem vagy eléggé magabiztos. Életed kissé zavaros, de elélhetsz akár 80 éves korodig is.

loading...