Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A március 21-i szuperhold új energiahullámnak nyit kaput

A március 21-i szuperhold új energiahullámnak nyit kaput

Hirdetés

A március 21-i szuperhold egy új fázisba fog minket kalauzolni. Tiszta lappal indíthatunk és megtalálhatjuk önmagunkban azt a helyet, ahol a teljesség lakozik. Ez lesz sorban a harmadik szuperhold, amelyet az év eleje óta tapasztalhatunk.

A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét.

Hirdetés

Ez alatt a három szuperhold alatt arra voltunk bátorítva, hogy hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk új fejezetére készít fel minket.

A márciusi szuperhold új energiahullámra nyit kaput és egybe fog esni a tavaszi napéjegyenlőséggel, amely a kezdete az asztrológiai újévnek és egy új ciklusnak is.

Annak érdekében, hogy nyitni tudjunk mi magunk is az újra, el kell engednünk a régit és a haszontalant. Fel kell készülnünk a megtisztulásra és a zéróba állásra.

A zéró, azaz a 0 a végtelen lehetőségek szimbóluma.

Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket.

Ennek a folyamatnak a során felismerhetjük, hogy mely dolgokat kell elengednünk, melyek azok, amelyek túl sok energiánkat emésztik fel. Egyben azt is felismerhetjük, hogy mely irányba kell terelnünk ezt az energiaáramlatot

A márciusi szuperhold segít megvilágítani a dolgokat előtted. Olyan kérdésekre találhatsz választ, amelyek régóta megfogalmazódtak benned. Kitisztul a kép, hogy min kell változtatnod és azt hogyan tedd meg.

Meg kell tanulnunk energiát fordítani azokra a dolgokra, amelyek feltöltenek minket, amelyek örömöt okoznak, és velünk együtt rezegnek. Mindannyiunkban ott lakozik az öröm, amely áramlik, csak meg kell ismernünk, hogyan kapjuk el és erősítsük fel.

Kezdd el gyakorolni, hogy olyan dolgoknak adsz át egyre több energiát, amelyekre vágysz és olyanoknak egyre kevesebbet, amelyek leszívnak és gyengítenek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés