Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Március 20.: A közelgő tavaszi napéjegyenlőség spirituális jelentősége, amire most először kerül...

Március 20.: A közelgő tavaszi napéjegyenlőség spirituális jelentősége, amire most először kerül sor!

Hirdetés

Évente kétszer fordul elő, hogy a Föld mindkét féltekéjén egyforma hosszú a nappal és az éjszaka is. A napéjegyenlőség néven ismert jelenség összehangolja a világos és sötét energiát. Erre először március 20-án kerül sor ebben az évben.

A márciusi napéjegyenlőség szent idő, ami az egyensúlyt és az egységet képviseli. Az éjjel és a nappal egyenlő hosszúságú lesz, amely arra emlékeztet minket, mennyire fontos a harmónia megtalálása a saját életünkben.

Hirdetés

A márciusi napéjegyenlőség ugyanakkor egy új időszak kezdetét is jelöli, amelyben jelentős energiaváltozások következnek be.

Az északi féltekén az energiák télről tavaszra, a befelé tekintő állapotból a kifelé irányuló állapotra, míg a déli féltekén éppen ellenkezőleg a kifelé irányulóról a befelé forduló állapotra, a nyár pedig őszre vált.

Az északi féltekén a növények rügyre fakadnak, és sok állatnak megnő a szaporodási ösztöne.

A déli féltekén a nappali órák száma csökken, a fák elhullajtják lombjukat és az állatok téli szezonra készülnek.

Ez a nagy energia váltás egy új ciklus, az asztrológiai újév kezdete is egyben

A Nap a Kos első konstellációjába lép. A Kos energia tökéletes módja annak, hogy új fejezetet indítsunk, és újult erővel haladjunk a kívánt célok irányába.

Ez a megfelelő idő új vetőmagok elszórására, új projektek indítására, intézkedések megtételére és olyan blokkok feloldására, amelyek eddig akadályoztak minket az előrehaladásban.

Az Anyatermészet mindig rávilágít arra, hogy hova kell fókuszálnunk az energiánkat. A napéjegyenlőség emlékeztet minket arra, hogy ugyan elkülönülten érzékeljük a sötétet és a világosságot, ezek valójában együtt alkotnak egészet.

Amikor felfogjuk ezt a teljességet, akkor képesek leszünk új megvilágításban tekinteni a dolgokat és érezni fogjuk, hogy mind kapcsolódunk.

tudasfaja.com

Hirdetés