Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ma érkezik az oroszlán szuperhold – Az Áttörés pillanata!

Ma érkezik az oroszlán szuperhold – Az Áttörés pillanata!

Most lelked újjászületik a Fényben, az Oroszlán tüzének arany erejében! Az arany fényének kapuja s tűz lángjának ereje ragyog most neked, hogy hamvaidból élesszen újjá téged!

 

A Hold aranyló fényének energiáiban minden megtisztul, s nem marad más, csak ami szép, fényes és igaz. Csak az, ami lelked fényét erősíti, erődet újra felébreszti.

Most bármilyen akadály legyen közted és szívbéli vágyad között, az elporlad, az megsemmisül, és a vágyad most könnyen beteljesül. Ez egy választóvonal, a sorsnak egy nagy fala, mely ledől hirtelen, hogy újjult erővel lépj be egy új kezdet kapuján.

Ez most az áttörés pillanata.

Égi harsonák szólnak, lelked most hívja egy magasabb cél! Menj, haladj előre, mert most az Oroszlán erejét kapod, hogy tegyél az álmodért! Az Univerzum elmozdít most előled minden nehézséget, csodálatos idő ez, hogy végre éld a Fényed!

Fényed, erőd benned ragyog! Ehhez kapcsolódhatsz most vissza, ebben segítenek neked az angyalok!

Ha az Univerzum titkát keresed…ha Önmagadba nézel, most meglelheted. Tudd meg ki vagy, milyen hatalmas a Te Égi Atyád, s tudd meg, milyen hatalmas erőt hagyott rád! A szeretet fénye benned ragyog! Az Oroszlán Telihold fénykódjai ébresztik igaz Fénymagod.

Kövesd az utat, ahol éled a fényed, éld meg örömöd, szenvedélyed…

Forrás:Sándor Judit ~Angyalterapeuta ~ Jóportál

loading...