Kezdőlap AKTUÁLIS Ma 20 éve annak, hogy mindannyiunk szívének királynője abban a szörnyű, tragikus...

Ma 20 éve annak, hogy mindannyiunk szívének királynője abban a szörnyű, tragikus balesetben elhunyt. Emlékezzünk szeretettel Diana hercegnőre, aki sok – sok éve belopta magát a szívünkbe és valljuk be a mai napig is ott van.

Hirdetés

1997. augusztus 31-én szenvedett halálos autó balesetet a világ egyik legismertebb embere, Lady Diana.

 

Hirdetés

Szinte évről évre derülnek ki újabb részletek Diana hercegnő halálának körülményeiről, azt azonban a mai napig, húsz év elteltével sem tudjuk pontosan, mi okozta a mindössze 36 évet élt walesi hercegné tragédiáját.

A legfrissebb kutatások szerint a Mercedes-Benz S280-as, melyben Diana, a hercegnő testőre, valamint párja, Dodi al-Fayed ültek, s melyet Henri Paul sofőr vezetett, korábban már súlyosan megsérült egy balesetben. Ez után az autót lényegében újjáépítették, s bár többen is jelezték a tulajdonos Ritz szállónak, hogy a járművel gondok lehetnek, az ügyben senki sem járt el a párizsi szálloda illetékesei közül.

Most azt valószínűsítik, hogy az autó állapota miatt hullott darabjaira a karambol következtében, a nyomozást végző szervek azonban úgy ítélték és ítélik meg mindmáig, hogy a tragédia oka egyértelműenHenri Paul alkoholos befolyásoltsága volt.

Lady Diana Spencer egy igazi ajándék volt a sajtónak és a hírességekre kiéhezett közönségnek egyaránt. A házasság hamar kudarcba fulladt. Diana nem félt kimondani, amit nem kellett volna a nyilvánosság előtt érzéketlennek és hidegnek titulálta a királyi családot. Életét az egész világ előtt élte (nem is tehetett másként) így házasságát is, ami ekkora világsajtó előtt élhetetlenné vált, bár amúgy sem voltak szilárd alapjai. Egy valami viszont szilárdan megmarad szeretetünk és tiszteletünk Lady Diana iránt, bájos kisugárzása felejthetetlen számunkra! Nyomj egy lájkot, ha Te is szeretted!

Hirdetés