Kezdőlap AKTUÁLIS Lidl nagy bejelentése – Ezért a termékért mindenki kipucolja majd a polcot

Lidl nagy bejelentése – Ezért a termékért mindenki kipucolja majd a polcot

A Lidl újra a karácsonyi szezon slágertermékével, a fa játékkonyhával rukkol elő, és idén is komoly árkedvezménnyel várja a vásárlókat.

 

A diszkontlánc november 16-tól kezdi árusítani a népszerű játékszerét, méghozzá a tavalyi árhoz képest 5555 forintos kedvezménnyel. A kisgyermekes családok már most izgatottan várják, hogy megszerezhessék ezt a karácsonyi kincset, ami gyorsan elfogy az üzletek polcairól.

A Lidl fa játékkonyhája rendkívül népszerű azok körében, akik szeretnék gyermekeik számára miniatűr konyhával feldíszíteni otthonukat. A játékkonyha nemcsak a kreativitást és a szórakozást segíti, hanem fejleszti a kicsik szociális és kognitív készségeit is.Az évente megjelenő akció mindig hatalmas rohamot eredményez az áruházakban, és a Lidl idén sem hagyja cserben a vásárlókat.

Az akciós újság szerint a fa játékkonyha november 16-tól, a tavalyi árhoz képest 5555 forinttal olcsóbban, azaz 24 444 forintért kerül kaphatóvá az akció időtartama alatt. A tavalyi ár 29 999 forint volt, és ez az eredeti országos ár, amely a termék utolsó értékesítési időszakában, 2022. november 17. és 2023. január 25. között volt érvényes.Az előző évek tapasztalatai alapján várható, hogy az akció kezdetén hatalmas roham indul majd a fa játékkonyhákért, és az akciós készletek gyorsan elfogynak majd az üzletekből. A Lidl hangsúlyozza, hogy az akciós termékeik akár az első napján is elfogyhatnak, ezért érdemes gyorsan lecsapni a kívánt ajándékra.

A diszkontlánc ezzel a lépéssel ismét a vásárlók számára kínál megfizethető, minőségi játékot, amellyel garantáltan örömet szerezhetnek a kicsiknek az ünnepek alatt. Azoknak, akik lemaradnak az akciós vásárlásról, továbbra is elérhető lesz a termék, bár valószínűleg már teli áron, ami várhatóan a tavalyi teli ár felett alakul majd az infláció hatására.Az év vége közeledtével a Lidl fa játékkonyhája ismét a figyelem középpontjába kerül, és a vásárlóknak lehetőségük nyílik kedvezményesen beszerezni ezt a népszerű és szórakoztató játékot. A diszkontlánc ezzel a karácsonyi ajánlattal is bizonyítja, hogy minőségi termékeket kínál megfizethető áron, hozzájárulva a családok örömteli karácsonyi ünnepléséhez.

loading...