Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Letette a marhaitatót a kertben… ez lett a nyár legszuperebb dolga a...

Letette a marhaitatót a kertben… ez lett a nyár legszuperebb dolga a kertjében, amit azóta mindenki csodál!

Hirdetés

Egy marhaitató felhasználni a kertben talán senkinek sem jutna eszébe, nekünk legalább is biztosan nem. Pedig ha meglátjuk mire is használhatjuk, garantáltan a legközelebbi mezőgazdasági boltba rohanunk majd venni egyet.

Itt a nyár és a nagy melegben mire másra is vágyhatnánk, mint hűsölni egy nagyot, lehetőleg a saját udvarunkon.

Hirdetés

Ha te is így vagy ezzel a gondolattal, akkor ne gondolkozz azon, hogy miből veszel idén drága műanyag medencét! Menj be a legközelebbi mezőgazdasági boltba és vegyél fele annyiért egy nagy marhaitatót, majd élvezd a nyarat!

Szerezz be egy óriási marhaitatót!

Ez egy galvanizált fémből készült tartály, amelyet a mezőgazdasági termékek boltjában vehetsz meg.

Nem csakolcsóbb, mint a hagyományos medencék, de a beállítása is sokkal könnyebb.Válassz ki egy egyenletesen vízszintes területet a kertedben vagy az udvarodon, és szimplán tedd a földre vagy a fűre.

Vizet bele, és már hűsölhetsz is.Kavicságyra is helyezheted.

A kisebb-nagyobb sziklákból stílusos sziklakertet építhetsz köré.

Fafelületen is jól mutat.

A hajópadló deszka a legmegfelelőbb hozzá.

Csúszásmentes kőlapokkal is megalapozhatod. Vállalkozó kedvűek a földbe is süllyeszthetik.Teletöltheted egy slaggal, de beszerezhetsz hozzá egy vízpumpát is. Azzal gyorsabban megtelik a kis medence.

Az algásodás, fertőzések megelőzése érdekében a víz tisztítására is ügyelni kell.

Használat után a medencét ürítsd ki, vagy szerezz be víztisztító és vízpumpa-felszerelést. Érdemes a víz minőségét legalább hetente egyszer ellenőrizni.

Ehhez beszerezhető a vízteszt csík. Megmutatja a víz pH-értékét, lúgosságát és a klórtartalmát. A kapott eredmény alapján lehet kiszámítani, hogy mennyi klór szükséges a medence tisztításához, fertőtlenítéséhez.

 

Hirdetés