Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Lelked mandalája – Válassz egyet és nézd meg mit üzen neked!

Lelked mandalája – Válassz egyet és nézd meg mit üzen neked!

Hirdetés

A mandalák nem csak csodálatosak, hanem szimbolikus, és vallási rituális jelentőséggel is bírnak. Ha próbáltál már mandalát festeni, tudhatod, hogy milyen csodálatosan felszabadító hatása van. Úgy tartják, hogy az, hogy milyen színeket használsz éppen az aktuális lelkiállapotodra vonatkozik.

Válaszd ki azt a mandalát, amelyik a legvonzóbb számodra, és nagyon sok különleges dolgot tudhatsz meg magadról!

Hirdetés

1.Együttérzés

Nagyon együttérző vagy, mindig könnyen ráhangolódsz mások problémájára. Leginkább nem szereted kimutatni az érzéseidet, mert félsz, hogy sérüléseket szenvedsz. Igyekszel megválogatni a baráti köröd. Bár racionálisnak tűnsz, mégis egy álmodozó lélek bújik el mélyen benned. Beszélj nyíltan az érzéseidről, és próbáld elhinni, hogy megértenek az emberek.

2.Szelídség

Nyíltan kifejezed érzéseidet, soha nem gyanakszol arra, hogy valaki ellened fordítaná ezt. Azt hiszed, mindenki olyan őszinte, mint te. Néha bizony megtelsz a problémákkal, és akad egy-két átsírt éjszakád. Sérülékeny vagy, a sok csalódás bizony jócskán megvisel. Próbálj egy kicsit erősebb maradni, és bízz önmagadban.

3.Kreativitás

Lázadó, lelkes, kalandor vagy. Fogadd el, és szeresd az embereket olyannak, amilyenek. Az erő benned van, használj ki minden lehetőséget. Lépj kapcsolatba a kreatív éneddel, írj, táncolj, rajzolj, vagy énekelj. Egy rejtett tehetség vagy, csupán ki kell bontakoznod.

4.Ambíció

Racionális gondolkodású vagy, és ritkán érzed úgy, hogy befolyásolnak céljaid elérése érdekében. Légy egy kicsit kitartóbb, ha egyszer valamit elterveztél, akkor azt fejezd is be. Légy türelmes, hiszen az elültetett mag gyümölcse nem érik be azonnal.

5.Emberszeretet

Csak egy mosoly, és bárkit képes vagy levenni a lábáról. Optimizmusod, és emberszereteted könnyen átragad a többiekre is, jó hatással vagy a barátaidra. Nagyon fontos, hogy tölts egy kicsit több időt magaddal, próbáld jobban megszeretni, és elfogadni magad.

6.Bátorság

Tisztában vagy vele, hogy semmi nem állhatja az utad. Amit eltervezel, minden sikerülni fog. Ösztönző erővel hatsz nagyon a körülöttedlevőkre is. Próbálj takarékoskodni az energiáddal, ne pazarold el. Figyelj az intuíciódra, mielőtt cselekednél.

Hirdetés
loading...