Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Lehull a lepel! Ők a leghűtlenebb női csillagjegyek, akik mindig félrelépnek!

Lehull a lepel! Ők a leghűtlenebb női csillagjegyek, akik mindig félrelépnek!

Hirdetés

A hűtlenség az egyik leggyakoribb probléma, ami fel szokott merülni a párok között és képes az egész kapcsolatot a feje tetejére állítani. A csillagok ugyanúgy beszélnek hűtlenségről, ahogyan a munkáról, az anyagi helyzetről vagy a családi viszonyokról.

Ha kíváncsi vagy, hogy csillagjegyük szerint mennyire lehet megbízni a nőkben, akkor olvass tovább.

Hirdetés

Kos

A leghűtlenebbnek járó arany pálma díjat ennek a csillagjegynek lehetne adni. Örökös elégedetlen és nagyszerű csábító. A Kos nő mindig az újdonságot keresi, és odáig van a kezdeti lángolásért, amit azonban hamar megun.

Bika

Nagyszerű csábító, akinek folyamatos kényeztetésre van szüksége. Mindazonáltal nagyon hűséges tud lenni és a stabilitásra vágyik. Fontos, hogy értékelve legyen ahhoz, hogy a figyelmet ne másutt keresse.

Ikrek

Az Ikrek nők inkább a hűségesek táborát erősítik, hiszen nagyon válogatósak a szerelemben és a baráti kapcsolatokban. Intellektuális típusok, akik a mély beszélgetések hívei.

Rák

Mindenek felett az erős, hosszan tartó és stabil szerelmi kapcsolatot keresik és a hűtlenségük esélye nagyon csekély. Ugyanakkor, ha azt veszik észre, hogy a párjukkal nincsenek egy hullámhosszon, egy percig sem hezitálnak, hogy a boldogságot máshol keressék.

Oroszlán

Eléggé uralkodó és féltékeny típus, aki egyfolytában figyelemre és vonzalomra vágyik. Ha nem kapják meg valakitől, amit akarnak, akkor majd megkeresik máshol.

Szűz

A csábító és perfekcionista Szüzek nagy elvárásokat támasztanak a másik fél felé és folyamatosan nagy figyelmet szentelnek a részleteknek. Az is igaz, hogy ha egyszer megtalálják az igazit, testestül-lelkestül neki szentelik magukat.

Mérleg

Nagyszerű diplomaták, akik kompromisszum készek. A stabilitást keresik, hogy békében élhessenek. Ha a párjuk nem elégíti ki a vágyaikat, akkor nagyon ingataggá válnak.

Skorpió

Nagyon szenvedélyes jegy, aki tudja, hogy hogyan legyen hű, ám könnyen meginog a csábítás hatására. Ugyanakkor ő maga is imád csábítani és tudja, hogy kit hogyan lehet levenni a lábáról, ezért néha túllép bizonyos határvonalakat.

Nyilas

A lelkes, energiával teli és szellemes Nyilas imádja a változást és az új kalandokat. Szomjazik a felfedezésekre és a szabadságra. Ha találkozol egy ilyen nővel, akkor győződj meg róla, hogy te is ugyanazokra a dolgokra vágysz e, mint ő.

Bak

Ambiciózus és sokat foglalkozik a karrierjével, ezért nagyon kevés energiát öl a szerelmi életébe. Azonban ha egyszer megtalálja az igazit, akkor a szívét-lelkét beleteszi a kapcsolatba és örökké hű marad hozzá.

Vízöntő

Intelligens és társasági, aki azonban nehezen kötelezi el magát. Olyan párra vágyik, akivel mindent megoszthat. Ha el akar csábítani, az azt jelenti, hogy nagyon különös kötődést érez kettőtök között.

Halak

Nagyon érzelmes és szenvedélyes mindennel kapcsolatban, az életben, legyen az barátság, munka vagy szerelem. Egy mindent elsöprő szerelmet keres, amelyben kerek egészet alkothat a párjával. Hajlamos naivvá és idealistává válni, de az biztos, hogy elkötelezi magát, ha az igazira rátalál.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...