Kezdőlap AKTUÁLIS Lehull a lepel – Az ismert magyar táncosnő és az ismert magyar...

Lehull a lepel – Az ismert magyar táncosnő és az ismert magyar énekes kapcsolata nem titok többé

Hirdetés

Ahogy azt a Blikk megírta nemrégiben, a Dancing with the Stars álompárja nyolc év együttlét, valamint két és fél év jegyben járás után szakítottak egymással.

 

Hirdetés

Tóth Katica és Suti Andris már hónapok óta nem alkottak egy párt, amikor kiderült a hír, mint mondták, elcsúsztak egymás mellett a Covid-időszakban.

– A szeretet, a tisztelet az megmaradt, rengeteg minden van mögöttünk, sokat köszönhetünk egymásnak. Közös döntés alapján ért véget hullámvölgyeken keresztül… Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy jobb lesz külön. A közös munka ettől még működőképes, továbbra is szeretjük egymást. A műsor felkészülése alatt is segítjük egymást, sokszor van, hogy egymás mellett próbálunk – részletezte akkor Katica.A profi táncosnő külön is költözött Andristól, és elárulta, még sosem volt olyan az életében, hogy hosszú ideig egyedül lett volna, így ez az időszak az önmaga megismeréséről szól, illetve arról, mire képes egyedül. Bár lapunknak úgy fogalmazott, hogy kapcsolatra jelenleg nincs ideje, most mégis felröppent a pletyka, hogy gyengédebb érzelmek fűzik a Sztárban sztár leszek! szépfiújához, Tasi Dávidhoz.

Ripost információi szerint egyre többen suttognak arról, hogy ténylegesen összejött a TV2 két sztárja. Az énekes ugyanis november vége felé már sejtelmesen nyilatkozott arról, hogy egy titokzatos nő betoppant az életébe, akinek többek között a TV2 színpadán egy érzelmes dalt is címzett.

 Igaz, hogy korábban azt mondtam, nincs időm a lányokra, de a dolgok változnak. Valóban megismertem egy lányt, aki egyre fontosabb a számomra. Ismerkedős fázisban vagyunk, ezért ennél többet egyelőre nem szeretnék elárulni – jegyezte meg pár hete Dávid.Úgy látszik, hogy a Dávid és Katica már nem akarnak bujkálni, hiszen erre utal a korlátozott ideig megnézhető Instagram-sztorijukba feltöltött közös képük is, melyen egy hatalmas szívecske is szerepel. A fotón mindketten ragyognak a boldogságtól, ráadásul Katica sokatmondóan az előadó hasán pihenteti a kezét. A posztból továbbá az is kiderült, hogy együtt járnak edzeni, illetve a szöveg is egy árulkodó jel, hiszen a karácsonyt is megemlítik benne. Még az is lehet, hogy idén már együtt töltik az ünnepeket?

“Edzeni kell, jön a karácsony” – olvasható a történetben.Hirdetés