Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Ez az ismert magyar műsorvezető Kucsera Gábor...

Leesett a rajongók álla – Ez az ismert magyar műsorvezető Kucsera Gábor új párja?

Hirdetés

Meglepő információ jutott a Blikk birtokába! A minap szerkesztőségünket megkereste egy olvasó-riporter azt állítva, hogy Kucsera Gábor – akinek nemrégiben ment tönkre a házassága – ismét egy ismert hölggyel találkozgat.

Úgy értesültünk a köztük lévő jó viszony sokkal régebb óta tarthat, mint hogy Tápai Szabina bejelentette, tizenkét év házasság és nyolc hónap különélés után válik a férjétől, mert elege lett a sorozatos megcsalásokból.

Hirdetés

– Hétfő délután, három óra körül az ismerősömhöz mentem látogatóba, aki ugyanabban a házban lakik, ahol Melanie. Ekkor láttam meg Kucsera Gábort, aki épp Melanie lakásának ajtaján lépett ki. Nem volt nehéz felismerni, hiszen sokat láttam a tévében. Persze lehetséges, hogy csak egy kávéra ugrott fel, hiszen létezik barátság férfi és nő között, mindenesetre szemet szúrt a furcsaság – mondta el a Blikknek Gábor.

Az ügyben természetesen rögtön kerestük Melanie-t, aki nevetve reagált az állításra. Már én is hallottam a hírt, remélem, ezen mindenki jót mulat. Ha csak nem az édesanyámnál járt Kucsera Gábor, akkor nem tudom, hogy mit csinált nálam. Viszont, ha tényleg járt ott, akkor én is szeretném tudni, mit keresett a házamban. Soha életemben nem láttam az embert, még a hangját sem ismerném fel – fogalmazott vidáman G.w.M exe, majd bontotta a vonalat.

További érdeklődésünkre azonban több, a sztárvilágban járatos informátorunk érdekes egybeesésekről számolt be. Volt, aki azt állította, Melanie a baráti-ismerősi körben már említette, hogy találkozgat egy fantasztikus külsejű sportolóval, és bizony több van köztük, mint barátság.

– Korábban Melanie mesélte, hogy már túl van a gyermekei apja által okozott csalódáson, és újra elkezdett ismerkedni. Így jött a képbe az általa csak ismert sportolóként említett úriember, akivel a nyári hónapokban kevesebbet látták egymást, mert a férfi sok időt töltött vidéken – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.Az illető hozzátette, bár akkor nem tulajdonított nagy jelentőséget az elmondottaknak, de most már úgy véli, érdekes egybeesés, hogy a leírás illik Kucsera Gáborra, aki történetesen tényleg sokat tartózkodik vidéken, hiszen Nagyvázsonyban található egyik vállalkozása, a KucsiTanya, ahol 8-16 éves gyerekeket táboroztat, főleg a nyári időszakban.

Melanie hónapokkal ezelőtt az egyik tévécsatorna főzőműsorában forgatott, úgy tudjuk, ott is szóba került a felvételek szünetében a magánélete. A stábtagok az elejtett mondatokból arra következtettek, lezárta a múltat és megjelent valaki az életében, ám egyelőre még nem fejlődött igazi kapcsolattá a viszony.

– Melanie diszkrét nő, aki még a barátainak is rendkívül óvatosan beszél a magánéletéről. Viszont már nem egyszer említette, hogy van valaki, akivel nagyon jól érzi magát – állította egy informátorunk.Egy másik ismerős arról beszélt, több fűzheti az ismert férfihez, mint barátság, de általában megtartja magának a titkait.

– Hiába kérdeztem az illető kilétéről, csak titokzatosan mosolygott – fogalmazott egy másik ismerős.

Lapunk kereste az ügyben Kucsera Gábort is, aki csupán ennyit reagált:

– Köszönöm az érdeklődést, akkor most leraknám a telefont – mondta, majd valóban bontotta a vonalat.

Hirdetés
loading...