Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Csontsoványra fogyott Rúzsa Magdi, nádszál vékony a...

Leesett a rajongók álla – Csontsoványra fogyott Rúzsa Magdi, nádszál vékony a háromgyermekes édesanya

Rúzsa Magdi életébe a hármas ikrek képében kopogott be a boldogság, aki nagyon élvezi az anyaságot. Mivel a picik hárman vannak, ezért az egész család segít neki és párjának a gyereknevelésben, hiszen egyedül nem bírnák energiával.

 

Rúzsa Magdi nem vonul vissza

Sokan azt találgatták, hogy a hármas ikrek születése után majd visszavonul az énekesnő. Erről azonban szó sincs, ráadásul még a nyáron tért vissza Rúzsa Magdi, és végigcsinált egy koncertsorozatot is. A Bors értesülései szerint az anyaság központi helyet foglal el az énekesnő életében, azonban most szeretné valami újban kipróbálni magát.

Éppen ezért döntött úgy, hogy a KINCSEM divatcipőmárka nagykövete lesz. Sőt! Még arra is lesz lehetősége, hogy beleüljön a tervezői székbe.

“A cipők és a kalapok mindig a szenvedélyeim közé tartoztak, most pedig én is beleadhatom az ötleteimet, és a tervezőkkel közösen alkothatok. Ez igazán egy olyan dolog, ami régóta foglalkoztat. Annak idején a Kincsem című filmnek a főcímdalát én énekeltem, a lovaglás is régóta jelen van az életemben.” – mondta a Borsnak az énekesnő.

Imádja a lovakat

Rúzsa Magdi gyermekkora óta szereti a lovakat, és azt is szeretné, ha a gyermekeire is ráragadna a lovak szeretete.

“Ahogy nagyobbak lesznek a gyerekek és lehetőség lesz rá, szeretném velük is megszerettetni a lovaglást. De nem leszek az a típusú anya, aki rájuk erőlteti, majd eldöntik, hogy akarják-e vagy sem. A lovaglás több szempontból jó dolog, a ló is sok mindenre tanít. Én azért kezdtem el – harminc éves már akkor elmúltam –, hogy a lelki egyensúlyomat rendbe tegyem” – fogalmazott Rúzsa Magdi.

Az énekesnő a sajtóeseményre nagyon csinosan érkezett, már nem is látni, hogy három babát hordott a szíve alatt nem is olyan régen. Erről is megkérdezte őt a lap, Rúzsa Magdi pedig így felelt:


“Nagyon lefogytam, rendkívül kevés időm marad az evésre. A gyermekeim még mindig anyatejjel táplálkoznak, mindent kiszívnak belőlem. De én örülök, hogy így van, mert nem mindenkinél alakul így, de én a szerencsésebbek közé tartozom.”

loading...