Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Láttál már sünt a kertedben? Őseink hite szerint ez egy isteni jel!

Láttál már sünt a kertedben? Őseink hite szerint ez egy isteni jel!

Sokan nem örülnek a sün jelenlétének a kertjükben, pedig egy igenis hasznos állat, sőt, a hagyományok szerint szerencsét, és jólétet hoz a ház lakói számára.

A gyerekek egyik kedvenc állata, a mesék állandó szereplője, az aranyos sündisznó az egyik legpozitívabb szimbólum a világon.

Őseink úgy tartják, hogy a sün Isten küldötte, ezért, ha megjelenik egy aranyos tűpárna a kertedben, jobb, ha békén hagyod, és nem hajtod el.

Arra is vigyázz, hogy ha egy kisebb ágrakás van az udvaron, a kertben, akkor azt ne gyújtsd fel, vagy ne piszkáld meg, mert a sünök imádják az ilyen rejtekeket.

Menedékül használják a régi ágkupacokat, és a fészküket is ilyen helyre építik.

A sündisznót egy nagyon titokzatos, megfejthetetlen állatnak tartják a világ népei, számos legendában, és mítoszban központi szerepet kapott.

A hagyomány szerint a sün átjárást képez az isteni, és az ördögi világ között, és hihetetlen intelligenciával rendelkezik. Képes helyreállítani a világ rendjét, harmóniát hoz a viharvert hétköznapokba, és kiegyensúlyozza a Hold, és a Nap energiáit.

A sündisznót azért is tartják nagy tiszteletben, mert amikor az Úristen a világot teremtette, és valamit elvétett, akkor a süntől kapta a legokosabb tanácsokat.

A sünről úgy tartják, hogy ő a Föld szellemi és fizikai gazdagságának őrzője, ezen a szerepen pedig már csak a kígyóval osztozik.

Ezenkívül a sündisznó ismeri az olyan mágikus gyógynövények erejét, melyek segítségével legyőzhető számos betegség, és a halál is.

Ha egy sün vonul át esténként zörögve a kerteden, tartsd tiszteletben, ne zavard el, hiszen számos kártevő ellen is védelmet nyújt!

tudasfaja.com

loading...