Kezdőlap EZOTÉRIA Lányok, asszonyok! Ezt az 5 csillagjegyet messzire kerüljétek, ha boldog párkapcsolatra vágytok!

Lányok, asszonyok! Ezt az 5 csillagjegyet messzire kerüljétek, ha boldog párkapcsolatra vágytok!

Hirdetés

Párválasztás előtt nem árt erősen a szívünkre hallgatni, de azt is vegyük figyelembe, hogy mit mondanak a csillagjósok. Ha olyan férfi a kiszemeltünk, aki az alábbi 5 csillagjegy valamelyikébe tartozik, jobb, ha kétszer is meggondoljuk a dolgot.

 

Hirdetés

 

Úgy tartják, hogy a Kos, Bika, Ikrek, Szűz, és Nyilas csillagjegyű férfiakkal jobb, ha nem kezdünk ki inkább.

Kos

Intelligens, és magabiztos, de általában meg sem hallgatja azokat az embereket, akiknek a véleménye nem egyezik az övével. Igen erőszakos tud lenni, mindent megtesz azért, hogy megtartsa a választottját, sajnos nem áll tőle távol a fizikai bántalmazás alkalmazás sem. Törekszik arra, hogy elnyomja az agresszióját, de soha nem lesz belőle egy lelki beállítottságú, szelíd ember. Ha érzelmes, törékeny jellem vagy, jobb, ha távol maradsz a Kos férfitól.


Bika

Nem tudja elviselni, ha valaki nem felel meg az elvárásainak. Próbálj meg minél természetesebben viselkedni, ha egy Bika férfi társaságában vagy, mindig légy önmagad. Ne táplálj hiú reményeket, jó, ha idejében tudatosítod magadban, hogy soha nem fogsz tudni teljes egészében megfelelni az elvárásainak. Ha önmagadat adod, és pontosan úgy tetszel a Bika férfinak, amilyen vagy, akkor hűséges társra találhatsz személyében.

Ikrek
Hűséges, és megbízható társ lehet, azonban van egy gyenge pontja, mégpedig a szórakozás. Egyáltalán nem előrelátható, az sem zavarja, ha az utolsó filléreket is kedvenc időtöltésére szánja. Soha nem tervez előre, mindig spontánul cselekszik. Nem lehet túl nyugodt, és biztonságos mellette az élet. Kevés időt tölt a családjával, sokkal fontosabb számára a családja.

Szűz

Szereti, ha mindig sok ember veszi körbe, imádja, ha körberajongják a nők. Mindig rendre, és tökéletességre törekszik, de ezeket inkább a külvilág felé igyekszik mutatni. A családjával, és párjával már sokkal kevésbé igényes. Az sem fontos számára egy idő után, hogy szeretetét kifejezze.

Nyilas
Nagyon hamar beleun egy kapcsolatba, ilyenkor pedig nem számít, hogy mindent megtennél annak érdekében, hogy megtartsad. Gyorsan menekülni szeretne az unalmas kapcsolatból. Jobb, ha hagyod, hiszen semmivel nem tudod visszatartani, és csak a szívedet törné össze.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés