Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Lábujjaink hossza meglepő dolgokat fed fel velünk kapcsolatban! A tiéd milyen?

Lábujjaink hossza meglepő dolgokat fed fel velünk kapcsolatban! A tiéd milyen?

Mint nagyon sok testrészünk, így a lábujjaink is képesek elárulni a személyiségünket. A jó időben, amikor előtérbe kerülnek ezek a testrészek is, ha elég szemfülesek vagyunk, azonnal megismerhetjük a velünk szemben lévőt.

Íme a személyiségek leírásai:

page

1.

A hosszúkás, szűk alakú lábujjak összeolvadnak a nagylábujj irányában. Ez egy igazi rejtett személyiséget mutat, akinek gyakran változik a hangulata és ha neki nincs kedve valamihez, elvárja, hogy másnak se legyen. Kissé önzőnek is mondható emiatt a tulajdonsága miatt. Szereti a mozgalmas napokat, szeret élni, pozitívan éli meg a változásokat. A befelé ívelő lábujjak jele az átadás, a hosszabbak jelölik az ambíciót, a nagylábujj pedig szimbolizálja a magas fokú racionalitást.

2.

Ebben az esetben, amikor minden lábujj hossza megegyezik a többiével, majdnem egy kocka alakot képez. Ennek a lábnak a tulajdonosa minden esetben az eszére hallgat, könyörtelenül megvizsgál minden döntést és minden esetben mérlegel minden lehetséges választási lehetőséget. Nagyon precízek, megbízhatóak, ami azt jelenti, hogy a barátai megbecsülik őt.

3.

Ennek a lábnak a jellemzője, hogy a második lábujj hosszabb, mint a többi lábujjak. Egy igazán aktív, sportos és kreatív jellemről beszélünk, aki folyamatosan nyitott az új ötletek és más emberek felé, folyamatosan motivációt és ösztönzést merít a körülötte élőkből. Azonban nagyon impulzív, ami néha a túlzott stresszre vezethető vissza.

4.

Igazi “római láb”, ami kiegyensúlyozott személyiséget jelöl. Szereti a társaságot, azt sem bánja, ha mindig ő van annak középpontjában. Mindig kész az új dolgok tanulására, szeret új tapasztalatokkal gyarapodni.

Szerző: tudasfaja.com

loading...