Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kutyust elválasztották a tehéntől, aki felnevelte őt. Az újratalálkozás pillanata könnyfakasztó

A kutyust elválasztották a tehéntől, aki felnevelte őt. Az újratalálkozás pillanata könnyfakasztó

Az igaz barátság nem ismer határokat és erre lenyűgözőbb példákat nem is találhatnánk másutt, mint az állatvilágban. Bámulatba ejtő, hogy mennyire különböző fajok képesek szoros köteléket kialakítani egymással.

A következő sztori is épp egy ilyen esetről fog szólni, amelynek főhősei Rookie a kutyus és a család nagy barna tehene.

Amikor Rookie a családhoz került, azonnal szoros kötelék fűzte a gazdájához, de a szíve legnagyobb szeletét a háznál élő tehén nyerte el. Alig hittek a szemüknek, amikor látták, hogy kutya és tehén milyen jó barátokká váltak.

A család tehene mondhatni Rookie második mamájává vált. Sokat heverésztek összebújva, a tehén úgy nyalogatta, mintha a saját gyermeke lenne és együtt is aludtak.

Egyszer csak gyászos nap érkezett el Rookie számára. A gazda sajnos nem volt képes tovább eltartania tehenet és el kellett adnia őt. Rookie teljesen maga alá került.

Sírt és nyüszített, majd meghallotta a távolban a fogadott mama hangját és azonnal futásnak eredt, hogy felkutassa őt. Egy másik pajtában találta meg őt, ahová elvitték tőle és azonnal kivirult, amikor találkoztak.

A gazda ezt nem hagyhatta, ezért fogta a kutyust és hazavitte. Ezután Rookie depresszióba esett. Szomorkásan, üveges tekintettel bámult maga elé, várakozott és enni sem volt hajlandó.

A gazda képtelen volt így látni az ebét és a nehézségek ellenére visszaszerezte a tehenet, mert úgy érezte, nem helyes őket különválasztani. Azonban annak érdekében, hogy Rookie a fajtársaival is szocializálódjon, szerzett egy másik négylábút is a házhoz.

Nézd meg te is a megható videót:

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...