Kezdőlap Egyéb Kutyájuk összeomlott az ajtóban – majd meglátták a nyakában ezt a táblát...

Kutyájuk összeomlott az ajtóban – majd meglátták a nyakában ezt a táblát és azonnal megragadják a telefont

Hirdetés

Louie egy juhászkutya, aki Új-Zélandon él gazdáival már 12 éve. Az ő különleges tulajdonságai, hogy minden nap elmegy otthonról, de nap végén mindig hazatér.

Louie kirándulásai már rendszeresek voltak, a család sem tulajdonított egy idő után különösebb jelentőséget a dolognak, míg egy nap túl sokáig maradt a kutya távol, és nem ért haza.

Hirdetés

A kislány, aki Louie gazdája volt elsősorban nagyon aggódott a kutyusért és nagyon sokat sírt attól rettegve, hogy többé nem láthatja viszont kis barátját.

Másnap este viszont Louie hazatért és összeesett az ajtóban. Csak feküdt a földön, és szemmel láthatóan nem volt ereje megmozdulni, de szemeiben annyira égtek a mesélni valók, amiket nem tudott a gazdáival közölni.

A család nem tudta mi történhetett, bántotta-e esetleg valaki, vagy bajba került, vagy túl messzire ment és elfáradt a hazafelé vezető úton?

Csak találgattak, majd megláttak egy kis táblát a nyakörvéhez kötve, amin ez a felirat volt:

“Louie a nap hőse! Elvezetett Maddy-hez, akire rádőlt egy fa. Köszi, Rob!”

Rob egy gazdálkodó férfi volt, aki a közelben lakik és aki nagyon jól ismeri a családot is és a kutyát is. Maddy pedig Rob kutyája, akihez gyakran ellátogat Louie és sokat játszanak együtt.

Louie gazdái azonnal hívták Rob-ot, hogy megtudják pontosan mi történt.

A férfi elmesélte, hogy Maddy tegnap elment otthonról és nem ment haza, elment őt megkeresni, de sehol sem találta. Majd amikor hazaért Louie ott várta őt az ajtóban és ugatni kezdett, majd elkezdett az erdő felé szaladni. Egyértelmű volt, hogy Maddy bajban van és Louie szeretné megmutatni hol találom. Egy fahalomhoz vitte Rob-ot, ami alatt Maddy feküdt.

Kiszabadította kutyáját, akit annyira megviseltek a történtek, hogy azonnal ment a közeli tóhoz inni.

Rob pedig jutalmul Louie-nak egy csomó kutya kekszet adott, a nyakába pedig ezt a kis táblát tűzte, hogy mindenki megtudja mekkora hős is ő valójában.

Louie-t pedig mivel már 12 éves, annyira megviselték a történtek, hogy a fáradtságtól esett össze otthona ajtajában. Szerencsére ma már jobban van, ismét erős öreg kutya, aki továbbra is folytatja mindennapos kirándulásait!

Nyomj egy lájkot, ha neked is tetszett Louie példaértékű tette!

Forrás:otletdivak.com

Hirdetés
loading...