Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Különleges hónap lesz a június! Erre figyelj ebben a hónapban!

Különleges hónap lesz a június! Erre figyelj ebben a hónapban!

Az idei júniusi hónapban jelentős energiaáramlásokra számíthatunk, azt is mondhatnánk, hogy mozgalmas, olykor feszültségekkel teli heteknek nézünk elébe. A következő ilyen hónap ebben az évben a szeptemberi lesz, de az még egy kicsit odébb van, most inkább koncentráljunk a júniusra.

Az Ikrek csillagjegyben június 18-ig tartózkodik a Vénusz, a Nap június 21-ig, míg a Merkúr 13-a és 30-a között lesz jelen. Ezekben a hetekben szinte mindenhonnan sok információ, hír, és pletyka juthat el hozzánk, olyan emberekkel találkozhatunk, akik váratlan bejelentést tehetnek. Titkokról hullhat le a lepel, amelyek nem fognak jól esni nekünk. Legyünk tehát óvatosak, elővigyázatosak, csak annyi információt osszunk meg másokkal, amennyi épp szükséges, ne hibáztassunk, ne szidjunk másokat. A féligazságok terjesztése komoly következményekkel járhat, így legyünk észnél.

Június 5-én Új Hold születik az Ikrek csillagjegyben, amely elsősorban a kapcsolatainkra lesz nagy hatással. Nagy az esélye, hogy konfliktusba keveredünk a környezetünkben élőkkel, családtagokkal. “Én kontra többiek” – ez a mondat lesz a legjellemzőbb erre a periódusra, amikor gyakran fognak elhangzani a következő szavak: én, nekem, az én érdekemben.

A Tűz energiái is befolyásolják az életünket a következő hetekben, ami a Kós csillagjegyben tartózkodó Uránusznak és a Nyilas csillagjegyben lévő, retrográd mozgást végző Szaturnusznak “köszönhető”. Óriási hőingadozások várhatók, a szó valós és átvitt értelmében is. Ezért nem menjünk ki az erős napra, mert gyulladások keletkezhetnek a szervezetünkben, de akár be is lázasodhatunk. Az érzelmek terén erőteljes lobbanékonyság, forrófejűség lesz tapasztalható, ami rengeteg energia- és időveszteséggel jár.

Június 20-án, dél körül a Nyilas csillagjegyben Telihold lesz. Ez a jelenség mentalitásváltásra sarkall, megszabadulhatunk a régi beidegződésektől, gondolatoktól, életfelfogástól, amelyek hátráltatnak a haladásban, megmérgezik a kapcsolatainkat.

A víz elem is jelen lesz ebben a hónapban: esőzések, áradások várhatók, úgy a természetben, mint az emberi szervezetben is.

Június 21-e környékén lesz a nyári napforduló, ekkor veszi kezdetét a csillagászati nyár. A Nap a Rák jegyében fog tartózkodni, ez pedig sok érzelmi, mentális kitöréssel, feszültséggel, változással jár majd. Június 26-a és július 4-e között egy különleges időszak áll be: a Mars a Skorpió csillagjegyében tartózkodik, ekkor egy időre lenyugszik minden, és vigyázat ekkor jelenik meg a Fekete Hold is, amely a bennünk lakó gonoszt jelképezi, így válogassuk meg a szavainkat, legyünk körültekintőek.

Az Univerzum, amelyben élünk, saját ritmussal rendelkezik, és nekünk ezen ritmus mentén kell élnünk, ha tetszik, ha nem. Igyekezzünk megérteni, felvenni az Univerzum ritmusát, és néha szánjunk időt a pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

Bármilyen helyzetben is találjuk magunkat ebben a hónapban, emlékezzünk arra, hogy mi Isten, a Fény gyermekei vagyunk, és minden támogatást megkapunk odaföntről, ha őszintén akarjuk és kérjük.

Forrás

loading...