Kezdőlap AKTUÁLIS Kulcsár Edina maga jelentette be – Jön az újabb baba

Kulcsár Edina maga jelentette be – Jön az újabb baba

Hirdetés

Az ország egyik legkedveltebb médiaszemélyisége, Kulcsár Edina, újabb izgalmas bejelentéssel örvendeztette meg rajongóit, amikor bejelentette, hogy hamarosan bővül a családja.

 

Hirdetés

A boldog pillanatot a közösségi média felületén osztotta meg a rajongókkal, és az üzenet pillanatok alatt elárasztotta a szív alakú emojikkal és gratulációkkal.

A csodálatos hírt egy fotó kísérte, amin egy tisztán látható gömbölyödő pocak is szerepelt. Az örömteli pillanatban azonban fontos megjegyezni, hogy nem Kulcsár Edina saját terhességéről van szó. A híresség azonban örömét fejezte ki, hogy egy újabb csöppség érkezik a családba.“A családunk újabb kis taggal bővül! 🥰” – írta Kulcsár Edina az édes fotó alá, mellyel elindultak az üdvözlő és gratuláló üzenetek áradatával. A rajongók lelkesen osztották meg a szívecskéket és pozitív gondolataikat, kifejezve örömüket a család bővülése kapcsán.

Kulcsár Edina életében a boldogság és az öröm most ismét középpontba került, és a rajongók izgatottan várják az újabb életkezdetet a sztár családjában. Az esemény ráadásul azok számára is megható, akik követik és tisztelik a médiaszemélyiséget, hiszen együtt ünnepelhetik a család boldogságát.

Bár az újabb baba érkezése még néhány hónapig várat magára, már most kijelenthetjük, hogy Kulcsár Edina és családja izgalmas időszak elé néznek. A boldog hír láttán a rajongók szívét melegíti a gondolat, hogy egy újabb kis élet születik a világra, és együtt örülhetünk a család boldogságának.
 

Itt tudod megnézni Kulcsár Edina bejegyzéseit!

Hirdetés
loading...