Kezdőlap AKTUÁLIS Közleményt adott ki az OTP – Március 1. a dátum, minden ügyfél...

Közleményt adott ki az OTP – Március 1. a dátum, minden ügyfél készüljön fel!

Hirdetés

Az év első hónapjai hagyományosan az áremelések időszaka, és ez idén sem lesz másként.

 

Hirdetés

A bankintézetek is bejelentik, hogyan alakulnak az árak a közeljövőben. Az OTP Bank csütörtökön kiadott közleményében részletezte, milyen változásokra számíthatnak a lakossági ügyfelek.

Ármódosítás a digitális utalásoknál

A legfontosabb változás, amely március 1-jétől életbe lép az OTP Banknál, az ármódosítás a digitális utalásoknál. Ez az emelés az elektronikus átutalások esetében egy számjegyű lesz, míg a többi díjnál differenciált ármódosítás várható.

Árfolyam+ kedvezményes csomag meghosszabbításaAzonban jó hír, hogy az OTP Bank meghosszabbítja az Árfolyam+ kedvezményes csomagot. Ez azt jelenti, hogy továbbra is középárfolyamon számolnak el ügyfeleikkel bankkártyás vásárlások esetén.

Díjmentesség online utalásoknál

Az online utalások díjmentessége is megmarad az OTP Banknál. Mindenki számára érvényes lesz az akciós díjmentesség, amely 20 ezer forint alatti utalások esetén havonta összesen 500 ezer forint összegig érvényes. Az igénybevételéhez egyszerűen csak meg kell igényelni az adott kedvezményt.

Figyelem a fiatalokraAz OTP Bank továbbra is kiemelt figyelmet fordít a fiatalokra. Ezért díjmentesen biztosítják az OTP Junior számlát a 24 év alattiak számára, valamint az elektronikus átutalás is díjmentes marad a fiatal ügyfeleknek havi 100 ezer forintig.

Az OTP Bank az egyik vezető pénzintézet Magyarországon, és folyamatosan fejleszti szolgáltatásait az ügyfelek kényelmének és elégedettségének növelése érdekében. Az áremelések mögött az infláció, az üzleti környezet változásai és a folyamatos fejlesztések állnak, hogy a bank fenntartsa versenyképességét és magas színvonalú szolgáltatásait a piacon.

Hirdetés
loading...