Kezdőlap AKTUÁLIS Korlátozhatják a SIM kártyád március 1-től, ha nem teszed meg ezeket a...

Korlátozhatják a SIM kártyád március 1-től, ha nem teszed meg ezeket a lépéseket!

Hirdetés

TISZTELT ÜGYFELÜNK! Amennyiben Ön erről SMS-ben értesítést kapott, rendszereinkben nem Ön szerepel az Ön által használt telefonszám előfizetőjeként.

Ha továbbra is szeretné használni SIM-kártyáját, kérjük, hogy adategyeztetés céljából 2017. február 28-ig keresse fel legközelebbi Telekom üzletünket, hozza magával SIM-kártyáját és azonosító okmányait.

Hirdetés

Felhívjuk figyelmét:
Ha ezt elmulasztja, akkor a telefon szolgáltatása 2017. március 1-én korlátozásra kerül!
Az adategyeztetéshez az alábbiakra lesz szükség:

Feltétlenül hozza magával az érintett SIM-kártyát!
Amennyiben magyar állampolgár
személyi igazolvány és lakcímkártya,vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedély és lakcímkártya,vagy útlevél és lakcímkártya.
Amennyiben nem magyar állampolgár
A szerződéskötő érvényes, Magyarországon kiadott igazolványa az alábbiak szerint:
A szerződéskötő Magyarországon kiadott igazolványa (külföldiek részére kiadott személyi igazolvány vagy tartózkodási engedély vagy regisztrációs igazolás/regisztrációs kártya EGT-állampolgár részére vagy letelepedési engedély (külön okmányként és matricás formában is) vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedély (kártya)) vagy útlevele. Amennyiben az okmány nem tartalmazza a lakcímet vagy tartózkodási helyet, akkor a lakcím külön igazolása szükséges.

Cég, gazdálkodó szervezet esetén

az azonosítást végző személyi igazolványa és lakcímkártyája vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedélye és lakcímkártyája vagy útlevele és lakcímkártyája,aláírási címpéldány vagy aláírási minta,bankszámlaszerződés vagy a számlavezető bank igazolása.

Miért van szükség az adategyeztetésre és szerződéskötésre?Nyilvántartásunk szerint a rendszereinkben nem Ön szerepel az Ön által használt telefonszám előfizetőjeként. Sikeres adategyeztetést követően szerződést kötünk Önnel, és Önt rögzítjük a rendszereinkben. Kiket érint az azonosítás?Azon kártyás előfizetést használók adatait kell most egyeztetni, akik esetében bebizonyosodott, hogy a hívószámhoz tartozó előfizető személye nem azonos az előfizetést ténylegesen használó személlyel. Az érintett ügyfeleket a Telekom SMS-ben értesíti.

Amennyiben nem kapott erre vonatkozóan a Telekomtól SMS-t, úgy most nem szükséges az adategyeztetést elvégezni.Mi a határideje az adategyeztetésnek?Az adategyeztetés határideje 2017. február 28. Amennyiben a megadott határideig nem kerül sor az egyeztetésre, úgy a szolgáltatás 2017. március 1-én korlátozásra kerül. A korlátozás után a kimenő és bejövő forgalom tiltásra kerül. Mi történik ha nem egyeztetem az adataimat?Amennyiben a szolgáltatás korlátozását követő 30 napon belül sem történik meg az adategyeztetés, az előfizetést töröljük, és nincs többé mód a visszaállításra vagy újraaktiválásra.

Forrás : telekom.hu

Hirdetés
loading...