Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Kiszámíthatatlan, és eléggé rosszindulatú? Tudd meg, hogy melyik csillagjegyben ne bízz soha!

Kiszámíthatatlan, és eléggé rosszindulatú? Tudd meg, hogy melyik csillagjegyben ne bízz soha!

Néha találkozhatunk olyan emberekkel, akik morcosak, rosszindulatúak, és a csoda tudja, hogy miért, de állandóan keresztbe akarnak tenni mindenkinek. Ők azok, akikkel nem szívesen tartjuk a kapcsolatot.

Az alábbi 5 csillagjegyhez tartozó emberek nem biztos, hogy első látásra be fogják lopni magukat a szívünkbe.

Ikrek

Néha úgy viselkedik, mintha az egész világ csak érte lenne. Ha valaki nem jár kedvébe, akkor igen mogorva tud lenni. Sőt, hajlamos arra is, hogy bosszút forraljon. Légy óvatos vele!

Oroszlán

Állandóan úgy viselkedik, mintha az Univerzum középpontja lenne. Ha nem teljesíted a kívánságait, akkor agresszív, morgós, és rosszkedvű lesz. Próbálj meg jóban lenni vele, és akkor nem lesz feszültség köztetek.

Szűz

Rideg, kiszámítható, és racionális. Néha nem sok kedved van hozzá, hiszen még a levegő is megfagy közelében. Ha rossz hangulata van, nagyon ingerült tud lenni. Ragaszkodik barátaihoz, és családtagjaihoz, de, ha nem járnak kedvébe, akkor hamar fel tud mérgelődni. Próbáld meg tiszteletben tartani a szeszélyes személyiségét, és akkor jól kijössztök majd egymással.

Skorpió

Nagyon erős személyiség, nehezen fogad el másokat. Ha rossz kedvében kapod el, könnyen rád is megharagudhat, olyan dologban is, amihez semmi közöd nincs is.

Bak

Állandóan harcban áll valakivel, nem tudja elfogadni azokat az embereket, akik nincsenek egy véleményen vele. Sokszor beszél durván, de érdemes figyelmen kívül hagyni, hiszen nem direkt csinálja! Van, hogy durván beszél valakivel, ez olyankor is előfordul, mikor nem áll szándékában. Egyszerűen ilyen a temperamentuma, próbáljuk meg elfogadni!

loading...