Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Kisminkeli rákos édesanyját, hogy még egyszer utoljára szép legyen. A végeredménytől mindenkinek...

Kisminkeli rákos édesanyját, hogy még egyszer utoljára szép legyen. A végeredménytől mindenkinek megszakad a szíve, annyira gyönyörű!

Nadina Ioana egy rendkívül tehetséges és ismert sminkművész, YouTube felhasználó, aki Instagram oldalán több, mint 39000 követővel rendelkezik. Elfoglalhatta helyét a divatvilág és szépségipar legkiemelkedőbb alakjai között.

Videóit több millió ember tekintette meg és osztja meg rendszeresen. Mindig tisztában van az új trendekkel és be is mutatja őket a nagyközönségnek az internet nyújtotta lehetőségeken keresztül. A rajongói odáig vannak érte és nagy örömmel fogadják.

Ezúttal azonban Nadine igazán meglepte követőit, ugyanis egy olyan felvételt és posztot tett közzé, ami az eddigi talán legszebb munkája volt. Ebben az esetben a modellje nem volt más, mint az édesanyja, aki rákos betegségben szenved.

A videóban látható, hogy Nadine próbál minél óvatosabban és finomabban bánni édesanyjával. Mint ismeretes, a kemoterápiás kezelések meglehetősen agresszívek, a haj, a szemöldök és szempillák kihullását eredményezik, ezáltal a bőr is rendkívül érzékennyé válik.

Az eredmény egyszerűen csodálatos lett!

Nadina Ioana (@nadina_ioana) által megosztott bejegyzés,

A teljes átalakulást itt tekintheted meg:

Nadine újfent meghaladta önmagát!

tudasfaja.com

loading...