Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült az igazság – Így halt meg Babicsek Bernát, gyászolnak a magyar...

Kiderült az igazság – Így halt meg Babicsek Bernát, gyászolnak a magyar színészek

Hirdetés

Amint arról a Blikk is beszámolt tragikus körülmények között elhunyt Babicsek Bernát színész, harmonikaművész. Halálhíre a zenész-és művészvilágot, valamint a rajongókat is egy emberként rendítette meg.

 

Hirdetés

 

Január elsején 15:45-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez arról, hogy Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt.

A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá.

Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak – számolt be az esetről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A negyven négyzetméteres nappalival egybeépített konyhában a tűzhely és annak környezete izzott korábban.

Tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. Nem zárható ki, hogy füstmérgezés vezetett a tragédiához.

Bernát halála mélyen megrázta Pokorny Liát is, a két művész december 30-án még együtt állt a Centrál Színház színpadán. A színésznő megrendeítő sorokkal búcsúzott kollégájától:Figyeljetek! Igazi és önfeledt buliban lehetett részem tegnap Veletek és Babicsek Bernáttal! Újra bebizonyosodott, hogy minden előadás más, és mindig megfűszerezitek valamivel, hiszen Ti is hihetetlen élményekkel gazdagítjátok!

Köszönöm Nektek, hogy felejthetetlenné tettétek az év utolsó előtti napját is számomra és remélem, olyan hangulatban léptek át az újévbe, mint amilyen hahotázásokat és önfeledt kacajokat hallottam a nézőtérről.

BOLDOG ÉS CSODÁKKAL TELI JÖVŐ ÉVET NEKTEK! Gyere, Te, Te izgalmas 2022, tárt karokkal várlak!– olvasható a színésznő december 31-i bejegyzésében. A poszthoz egy fotót is csatolt, melyen Bernáttal látható, s ahol még hatalmas volt az öröm.Hirdetés