Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült a nagy titok – Sosem találnád ki, ő lesz az RTL...

Kiderült a nagy titok – Sosem találnád ki, ő lesz az RTL új Cápája

Hirdetés

Az RTL üzleti műsora, a Cápák között, 2024-ben új lendülettel tér vissza a hetedik évaddal.

 

Hirdetés

A sikerre szomjazó vállalkozók és izgalomra éhező nézők egyaránt készülhetnek a meglepetésekre, hiszen a hetedik évad nemcsak új és visszatérő Cápákat vonultat fel, de a csapatok is visszatérnek, hogy új befektetési lehetőségeket fedezzenek fel.

A Billingo online számlázó alapítója és vezérigazgatója, Sárospataki Albert, aki az új Cápa a csapatban, ígér izgalmas és inspiráló pillanatokat a nézőknek. Az RTL üzleti showműsorának új évadja január 7-én kezdődik, és minden vasárnap lehetőséget ad arra, hogy a nézők kövessék a vállalkozók újabb kihívásait és a Cápák befektetéseinek sorsát.Az előző, hatodik évad rövid volt, de a hetedik évad hosszabb lesz, mint valaha. Az évad során az öt Cápa, Orbók Ilona, Dr. Varga Eszter, Balogh Levente, Balogh Péter és Lakatos István, új kollégát üdvözölnek, Sárospataki Albertet. A csapat tagjai változatos szakmai háttérrel és tapasztalatokkal rendelkeznek, így minden területen nyitottak az innovatív és ígéretes üzleti ötletekre.

A két csoportra osztott Cápák új szintet hoznak a műsorba, és a váltások során különböző szempontok alapján értékelik majd a bemutatott üzleti lehetőségeket. A kihívásokat és a vállalkozói történeteket továbbra is Kovalcsik Ildikó, ismertebb nevén ‘Lilu’, vezeti majd, aki az előző évadokban is kiváló műsorvezetőként bizonyított.Az új Cápa, Sárospataki Albert, az innováció és a skálázódás területén kiváló szakértőként próbálja majd támogatni a vállalkozókat. A Billingo sikertörténetét felhasználva segít abban, hogy a vállalkozók ötleteiket fejlesszék, és befektetésre éretté tegyék.

A hetedik évad további meglepetéseket tartogat a nézők számára, és a különleges csapatszellem és a változatos üzleti tervek révén izgalmas és tanulságos pillanatokra lehet számítani. A Cápák között 2024-ben újra a vállalkozó szellem és az üzleti siker lesz a főszerepben.

Hirdetés